S086. Het heeft me vooral dichter bij mezelf gebracht, ben veel spiritueler geworden, ik denk anders, leef anders

Vanessa

Ik kwam m’n zielsliefde tegen in een café, hoewel ik toen natuurlijk nog van niks wist, het leek meteen of ik hem altijd al gekend had. Hij was barman dus was het heel moeilijk want hij flirtte met iedereen dus het werd echt een tweestrijd tussen verstand en gevoel. Ik stortte in en ging uitzoeken op internet wat het kon zijn. Toen kwam ik bij de “tweelingziel” en wist het meteen! Ik heb het hem een paar weken later verteld. Hij was helemaal niet verbaasd en geloofde me meteen, nee hij WIST het.

Het was heel apart, alsof ik hem kon “lezen” we begrepen elkaar zonder woorden, we voelden elkaars energie, dit had ik nog nooit ervaren , ik wou constant bij hem zijn , hem knuffelen. Echt genieten van elke seconde, elke blik, elke lach en alles onthouden om het nooit meer los te kunnen laten. De liefde is onvoorwaardelijk, ik was altijd jaloers, nu niet meer, we horen bij elkaar. Het zoenen was hemels mooi, bijna te intens, teveel emotie, alsof je van de aarde loskomt.

Hij heeft een vriendin maar dat maakt niet uit, een relatie is niet echt belangrijk op het moment. Ik ken hem pas een maand of vijf, dus het is nog allemaal pril, ik zie hem elke week in het café, alleen is hij nog niet zover gegroeid , of “gebalanst” (hoe ik het noem) dat hij verder contact wil. Dat maakt ook niet uit, ik leer op het moment zoveel van hem dat ik het zo wel even goed vind en hij moet er ook aan wennen.

Het feit dat hij barman en entertainer is maakt het er niet makkelijk op, hij heeft een behoorlijk masker op die hij zelfs voor mij niet afzet, dat is erg frustrerend, omdat je wel erg stevig in je schoenen moet staan om dat aan te kunnen (en ik kan het weten). Hij wil er niks over horen en hij vlucht weg van mij en zichzelf wat in het verleden tot escalatie leidde. Nu is het anders, ik pas me aan en we praten niet veel, ik begrijp hem beter zonder woorden. We zijn nog niet aan een liefdesrelatie toe en als het zoveel komt, zal het nog wel een tijd duren voor hij zich totaal kan geven. Ik ben zn wekelijkse “energieboost” in het café waar hij werkt, we dansen graag samen op de bar, het is jammer dat we niet kunnen praten omdat dat meestal verkeerd afloopt, maar voor nu is het goed, we leren veel van elkaar.

Het heeft me vooral dichter bij mezelf gebracht, ben veel spiritueler geworden, ik denk anders, leef anders. Ik probeer te leren van alles en mensen te helpen bij hun reis naar hun “eigen ik”. Ik ben ontzettend blij en bevoorrecht dat ik dit mee mag maken en ben nog nooit zo innerlijk” vrij” geweest. Het is het mooiste geschenk van god.
Het meest bijzondere was het moment dat ik vertelde dat we tweelingzielen waren. We hielden elkaar vast alsof we nooit meer los gingen laten, iedereen om ons heen bestond even niet meer, even samen 1 , 1+1=1 zeg ik altijd, hij vouwde zijn hand in de mijne en we keken elkaar aan, door elkaar heen… energie overal… Wow! Dit was perfectie, dit klopte! Dus dit was ECHTE liefde. Zielsliefde voelt voor mij als het toppunt van blijdschap, liefde en emoties, bevrijding van jezelf, contact met het allerhoogste en allermooiste, te intens voor woorden

Als je twijfelt , probeer dan alles te weten te komen via boeken en internet. Ik ben namelijk compleet ingestort toen ik ging twijfelen. Ik vertrouwde m’n gevoel niet meer en anderen vonden me maar raar, vertrouw op je eigen gevoel!