S078. Ik ben geestelijk zo enorm gegroeid

Dinesh

Ik vind u site zeer interessant en ik heb er zelf heel veel aan gehad. Hartelijk dank daarvoor.
Ik zou graag mijn ervaring willen delen.

Ik ben de laatste tijd echt door een rot periode gegaan ik werd er zelf licht depressief van. Dat kwam mede omdat het met mensen in mijn omgeving heel slecht ging waar ik ziels veel van hou. En naast dat stond ik ook voor een aantal moeilijke keuzes in me leven.
Ik bad elke avond naar god toe dat ik hoopte dat er iemand op mijn pad zal komen die mij zal begrijpen en bij wie ik me zelf kon zijn. En ja hoor er kwam een bloedmooie dame in me leven ze is zelf heel sterk paranormaal begaafd ze heeft haar gave al heel ver ontwikkelt. Ze is een fotomodel en ze heeft zelf nog nooit een relatie gehad terwijl ze al 22 is en zoveel jongens die haar aanbidden.

Ik ben met haar in contact gekomen via internet. En het is toen op eens zo snel gegaan. Voor we het wisten hadden we al afgesproken met elkaar. Maar als ik nu terug denk aan ons eerste afspraakje krijg ik het gevoel alsof zij al wist dat er tussen ons een liefdevolle relatie kan gaan groeien. Normaal gesproken is ze toch wel afstandelijk bij jongens maar ze bleef me bellen en we stuurde elkaar constant berichtjes en ze heeft me ook met me problemen geholpen.

Maar ze gaf me zo veel liefde en steun dat ik haar onbewust ben gaan gebruiken als steunpilaar. Zij stelde zich ook helemaal open voor mij. Ze zei dat ze me zelf kon zien en voelen wat ik dacht zelfs als ik niet bij haar was. Ik vertelde haar een paar dagen later dat ik stapel verliefd op haar ben en dat ik zelfs van haar hou en dat meen ik ook echt. Zij had zelf ook gevoelens voor me maar ze kon het niet goed plaatsen zei ze.

En ook omdat ik zo afhankelijk van haar werd besloot ze me los te laten. En ik heb me nog nooit zo ellendig gevoelt zo eenzaam en verdrietig ik heb dagen lang gehuild Ik heb me nog nooit zo vreeslijk rot gevoelt. Maar er is zo veel in die korte tijd gebeurd. Ik ben geestelijk zo enorm gegroeid. Ik neem nu dingen waar wat ik niet eerder kon. Ik had voor me zelf besloten dat ik nu de liefde in me zelf moest gaan zoeken en dat is me ook gelukt ik kon eindelijk weer verder met me leven.

Maar vorig week sprak ik haar via MSN en toen wou ze me weer zien. Ik was zo bang om haar weer te zien. Bang om het zelfde vreselijke gevoel weer te onder gaan want ik ben nog steeds stapel gek op haar. Ze vertelde me die avond dat ze gevoelens voor me heeft. Ik vertelde haar; ik vind het echt gek dat ik zo snel weer me leven op gepakt heb. Want hoe ellendig ik me die avond voelde toen je me verliet heb ik nog nooit gevoelt. Zij vertelde me toen dat ze me het geestelijk door heeft gestraald
Ik begreep het niet helemaal. Maar we hadden zo een leuke avond maar als ik nu weer terug denk begon ik toch weer verwachtingen te krijgen bij haar. En na die avond deed ze weer kort tegen me en houd ze weer afstand van me. Ik weet echt niet wat ik met haar aan moet.

Een paar jaar geleden heeft een priester me voor spelt hoe me toekomstige vrouw er uit zou zien en hij beschreef precies haar, echt grappig. Ik heb ook het gevoel dat zij de ware voor me is Maar weet u ik word er soms zo moe van, ik heb me helemaal bloot gegeven wat ik voel voor haar. En zij wil dat nog niet doen dat vind ik wel jammer. Ze zegt ook dat ze niet zeker weet of ik de juiste liefde voor haar heb. Zij denkt meer dat het een vriendschappelijke liefde is omdat ze me zoveel geholpen heeft Maar ik ben zelf overtuigt dat dat niet zo is.