S076. Zielsliefde heeft ons onvoorwaardelijke liefde gebracht

Onbekend

Mijn zielsliefde, ik denk zelfs tweelingzielliefde heb ik pas ontdekt op het moment dat we hadden besloten uit elkaar te gaan omdat er één belangrijk onderdeel (seksualiteit) in onze relatie miste. Maar omdat het zowel fysiek, als emotioneel als mentaal en spiritueel wel 100% klikt, hebben we er jaren over gedaan om de beslissing te nemen om als liefdespartners uit elkaar te gaan. Ook mijn tweelingzielsliefde herkent een zielsverwantschap. Ik heb hem alleen nog niet verteld over de mogelijkheid dat het wel eens tweelingzielsliefde zou kunnen zijn dat wij voor elkaar voelen.
Wij waren beide single toen wij elkaar leerden kennen en elkaar partner werden.

Wij hebben in de loop van de jaren steeds meer het gevoel gekregen dat wij elkaar al langer kennen dan dit leven. Dit is mede gekomen door een vakantie zo’n 10 jaar geleden, waar wij op hetzelfde moment een gevoel van ‘thuiskomen’ voelden toen we terechtkwamen in Villa Lecchi (een hotel in Toscane). Het gevoel van ongeloof op het moment dat we de villa zagen en de blijdschap die we beiden voelden, liet ons beseffen dat wij met deze plek beiden iets bijzonders hadden.
Na die eerste keer zijn wij jaarlijks teruggegaan, hebben intussen de familie die het hotel runt leren kennen en die hebben ons opgenomen in de familie. Ieder jaar weer voelt het weer als thuiskomen. Wij voelen ons nergens fijner dan op deze plek.

Onze relatie is een liefdesrelatie waarin onvoorwaardelijke liefde gevoeld wordt door ons beiden. Echter door het gebrek aan de ‘aardse behoefte’ hebben wij besloten elkaar ruimte te geven om met iemand anders deze behoefte te gaan invullen.
Een moeilijke stap die ons beiden veel pijn doet, maar waarvan we weten dat het op dit moment het enige juiste is. Deze ‘aardse’ seksuele behoefte heeft in onze relatie altijd als ‘gemis’ gevoelt. Maar dit gemis hebben wij gecompenseerd met alle overige gevoelens. De intensiteit van onze liefde, die wij zelfs bestempelen als een ouder-kind liefde (geen hoger haalbare liefde is mogelijk volgens ons) heeft ons de kracht en energie gegeven het 16 jaar lang met elkaar als liefdespartners vol te houden. Na 16 jaar gaan we gedeeltelijk uit elkaar om elkaar de ruimte te geven andere mensen te ontmoeten met wie wij ‘het aardse gemis’ kunnen delen.

Wij zijn 16 jaar geleden verliefd op elkaar geworden en wij wisten al na 3 maanden dat we voor altijd bij elkaar wilden blijven. Ondanks het feit dat ook toen al de aardse seksuele aantrekkingskracht minimaal aanwezig was.
Op dit moment zitten we middenin het proces van liefdespartners naar zielspartners. Op dit moment overheerst verdriet en pijn om het verlies van elkaar als dagelijkse partners. Wij zijn hard aan het werk om onze nieuwe zielspartner-relatie vorm te geven. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat deze relatie een nog mooiere gaat worden dan onze vorige relatie.

Zielsliefde heeft ons onvoorwaardelijke liefde gebracht. Thuis voelen. Nooit meer alleen zijn!
Het is een intens en onvoorwaardelijk gevoel.

Ik vind het vreselijk mijn zielsliefde te moeten laten gaan, maar ik besef dat het nu niet anders kan. De wegen naar elkaar zullen altijd wagenwijd open staan en wellicht vinden we een manier om in onze zielsliefde toch een manier te vinden om ook ‘aardse’ liefde te voelen