S069. In zijn ogen kijkend, leek ik op te lossen in het niets

Onbekend

Ik was me er op het moment dat de ontmoeting plaatsvond niet bewust van de mogelijkheid mijn tweeling-ziel voor me te hebben. In ons intense, zuivere oogcontact vervaarde ik een sterke herkenning en in mijn lijf begon alles te stromen. Ik kreeg het heel warm en in zijn ogen kijkend, leek ik op te lossen in het niets. Het was een bijzondere ontmoeting in de bus op Texel. Hij was de chauffeur en door over onze India ervaringen te praten, kwamen we al snel op het spirituele. Hij vertelde van de zieners die hij daar ontmoet had en dat hij spiritueel geïnteresseerd was. Ik was op die dag nogal gestrest, omdat ik onze tent nog moest afbreken en bang was niet op tijd te zijn voor de laatste boot. Hij vroeg me bij hem te komen staan en gaf mij zijn hand. Ik legde mijn hand op de zijne en gelijk begonnen mijn benen te tintelen en voelde ik een warme energie stromen, door mijn hele lijf. Hij keek me in de ogen en zei: ”Dit is echte liefde”. Ken je mij, zei hij. Ik zei ja, maar mijn hoofd was niet in staat om te denken. Ik wist zijn naam voordat hij deze noemde. Bij ons afscheid, kreeg ik 3 kussen en omhelsde we elkaar. Hij zei dat ik beelden zou krijgen in de komende dagen en dat alles wel duidelijk zou worden. Nu, dit is ook zo gegaan. Oude emoties leefden op, ik deed een spontane handoplegging bij een vriend,die dit heel sterk voelde, mijn uitstraling was anders zeiden bekenden, de korte relatie die ik had met een man, kwam onverwacht en op een rare manier ten einde. Steeds had ik het gevoel dat de man van Texel, bij mij was. Als ik aan hem dacht, kon ik hem zelfs voelen… Na 3 dagen verscheen mij ineens het tweelingziel idee. Ik voelde intuïtief, dat hij dit is. Mijn verlangen naar hem is heel intens en lijkt alleen maar sterker te worden. Dit weekend ga ik met een vriendin naar Texel en weet dat ik hem vind. Misschien verbeeld ik me het, maar het voelt zelfs alsof hij me roept…