S054. Een gevoel nooit meer alleen te zijn

Onbekend

Ik heb mijn zielsliefde ontdekt in het buitenland… Ik was toen vrijgezel. Ik wist toen heel vaag iets over tweelingzielen en zielsliefde en wist toen ik hem zag dat deze jongen een bijzondere rol in mijn leven ging spelen en had een heerlijk gevoel van herkenning maar ik kan niet zeggen dat ik meteen aan zielsliefde dacht!Er was een duidelijk gevoel van herkenning en ik vertelde het een vriendin die op dat moment met mij in het buitenland zat maar ik denk niet dat zij er iets van begreep…. Ikzelf was helemaal overdonderd en herkende mijzelf absoluut niet meer terug, zo in en in blij was ik dat ik hem zag en dus een wildvreemde op dat moment..We hebben een jaar gemailt en gebeld en ge-sms’t …. hij is drie maanden naar Holland gekomen bij mij in huis gewoond en toen moest hij weer naar zijn eigen land.Toen hij in Nederland was kwamen we veel obstakels in onze relatie tegen – mijn ouders die er duidelijk op tegen waren, – absoluut geen begrip van mensen om mij heen, – Taal barrière, – cultuur barrière.Een zou graag een liefderelatie met hem willen. Het is 5 jaar geleden er niet van gekomen om de redenen hierboven…. maar hij is altijd contact blijven houden… We bellen mailen en sms’en……….. absoluut niet bevredigend
Wat zielsliefde mij gebracht heeft is een gevoel nooit meer alleen te zijn…. al zit er 3000 km tussen ons…. En een heel warm gevoel…. Dat gebeurt nog steeds…. Als we iets laten horen per sms en er zit bijvoorbeeld een paar dagen tussen dan zenden op hetzelfde moment een smsje…. daar zit geen seconde verschil in en dat is ons wel honderd keer gebeurd….. Op dat moment hoeven we eigenlijk niet eens meer het sms’je te lezen want dat ziels-contact is genoeg.
Qua erotiek hebben we precies dezelfde verlangens en behoeftes en geen schaamte voor iets….
Het zielsliefdegevoel is zeer bijzonder en iets wat alleen van mij is want aan wie ik het ook zou vertellen er is niemand die deze liefde tussen ons begrijpt!!!!
Dat we nu geen liefdesrelatie hebben zie ik als een ontzettend gemis…. iedere dag … ieder uur denken we aan elkaar maar ik ben ervan overtuigd dat we nu we 5 jaar zonder elkaar hebben geleefd zoveel meer hebben kunnen leren dan dat we samen door het leven al waren gegaan.
Ik denk dat als iedereen zijn zielsliefde ontmoet, er veel meer liefde in deze wereld zou zijn