S049. Nu kan het gewoon niet

Suzanne

Hoi ik ben suzanne en ben 25, mijn zielsliefde is 13 jaar ouder en de vriend van mijn vriendin. Nu inmiddels niet meer omdat ze onze band aanvoelde en erg jaloers werd. Ik heb zelf ook een relatie en wil, durf die niet op te geven.het is allemaal heel moeilijk. We kunnen niet zonder elkaar, bang om in dat gat te vallen. We weten dat we bij elkaar horen, maar om alles op te geven? Ik put kracht uit het feit dat als het voorbestemd is we elkaar weer zullen zien. Nu kan het gewoon niet en het doet heel veel pijn om elkaar los te laten. Onze vriendschap zo als ie nu dan is is verboden bij zijn vriendin. Terwijl er geen gekke dingen zijn gebeurd. Ik snap niet dat het allemaal zo moeilik moet. Het is zo’n fijn gevoel.We willen gewoon tijd met elkaar doorbrengen. Het voelt of we samen de wereld aan kunnen