S048. Zielsliefde heeft mij rust gebracht

Onbekend

Ik heb mijn zielsliefde leren kennen via een fundatingsite. Er stond in haar profiel slechts dat ze in relatie was, blond en slank was. Meer niet. Ik heb daar ook niet op gereageerd omdat ik niet op bond val normaal gesproken. Maar zij reageerde op mijn profiel omdat ze het niet leuk vond dat ik haar geen berichtje had achter gelaten.
Hoe we het ontdekt hebben? Ze was met haar vriendin/nichtje bij een waarzegster omdat die meid daar vaker naar toe gaat met haar. Mijn zielsliefde doet daar niet aan en zit er normaal gesproken gewoon bij. Tot de voorlaatste keer … de waarzegster sprak aan het einde van de sessie tot haar en zei: “je hoeft niets te zeggen, maar er is sinds kort een man in je leven gekomen, waarmee je intiem bent, het is je tweelingziel!”. “Ik voel het aan de energie die je uitstraalt”. Normaal was deze nuchtere dame, goedlachs, maar nu kreeg ze alleen maar een zenuwachtig lachje over haar lippen en een briefje in haar handen gedrukt met een internetadres door de waarzegster.
Ik ben nog steeds getrouwd en ben heel erg gelukkig met mijn vrouw. MAAR…. mijn vrouw weet niets van mijn tweelingziel af. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf niet lekker in haar vel zit, ze vindt zichzelf te dik en onaantrekkelijk. Mijn tweelingziel daarentegen is slank. Ik zou mijn vrouw enorm kwetsen als ik haar zou bekennen dat mijn zielsliefde slank en blond is. Dus nu even niets zeggen en op het door de maatschappij bestempelde “slechte pad”. Maar het is mijn levensweg en de maatschappij kan daar niets aan doen. It’s my way and not the highway!
Wat gebeurde er. We hadden na e-mailwisselingen van soms wel een A4 per e-mail, een afspraakje gemaakt in een kroeg. Ik zag haar toen voor het eerst met haar vriend aankomen lopen en mijn god… wat een beauty! Totaaaaaal niet mijn type normaal gesproken, maar eenmaal in de kroeg konden we heel goed met elkaar praten en daarbij elkaar diep in de ogen kijken. Daarna werden onze e-mailtjes intenser en spraken we vaker over onze verwarde gevoelens. Ik durfde niet te tikken dat ik knal verliefd op haar was terwijl zij van mij wist dat ik het wel was en vice versa. Ze sprak over dingen die gebeurd waren in haar verleden en maakte gevoelens los die ze altijd weggedrukt heeft. Ze was normaal gesproken de stoere tante die alles wel aankon en alle problemen wegwimpelde. In werkelijkheid kropte ze alles op en ik maakte dat los bij haar. We hebben soms samen voor het beeldscherm zitten huilen om elkaars verdriet en het mooie van wat we nu met elkaar deelden. Ze bloeide helemaal op en haar partner heeft me al diverse keren bedankt dat ik in hun leven ben gestapt.
Ik heb nog steeds een relatie met mijn zielsliefde en die is bijzonder open. Ik ben echt 100% eerlijk tegen haar en durf haar dingen te zeggen die ik nooit tegen iemand zou zeggen. Ik kan mezelf zijn bij haar en zij bij mij. Dat is zo heerlijk hier aan!
Een obstakel in onze relatie is het feit dat ik alles stiekem moet doen om mijn vrouw niet te kwetsen, is geen echt obstakel. We zien elkaar eens per week of zo. Dus de tijd is wel te overbruggen met e-mail.
We zouden onherroepelijk voor elkaar gekozen hebben als we elkaar 16 jaar eerder waren tegengekomen. Zij heeft toen haar huidige vriend ontmoet en ik mijn vrouw. Het frappante is dat zij haar vriend in dezelfde kroeg is tegengekomen als ik en in onze buurt zijn er echt heel veel kroegen.
We hebben nu een relatie waarbij we elkaar eens per week of minder elkaar zien en tijd hebben om fysiek van elkaar te genieten. Voor de rest vertellen we elkaar alles maar dan ook alles via e-mail.

Zielsliefde heeft mij rust gebracht. Ik was altijd op jacht om een vriendinnetje (met toestemming van mijn partner omdat we een open relatie hebben, die nu even wat minder open is) te krijgen maar geen enkele was goed genoeg voor me…
Nu is die rusteloosheid weg en krijg ik een enorme positieve kracht van haar. Zij ondervindt hetzelfde. Haar partner is me nog steeds dankbaar dat hij een vriendin heeft met wie hij kan praten en gevoelens kan delen.
Het meest bijzondere was onze eerste intieme ontmoeting. Dat paste precies en voelde zo vertrouwd aan. We hebben beiden verschillende partners gehad, maar niets was zo goed als dit. Het voelde gewoon enorm vertrouwd aan en alles klopt. Het zielsliefdegevoel is Liefde in zijn puurste vorm… met een hoofdletter L.
Zoals ik met haar de liefde bedrijf (neen het is geen seks hebben) zo heb ik het nog nooit met mijn eigen partner gedaan. Ik ben zelf iemand die veel geëxperimenteerd heeft en best wel kinky is aangelegd en enorm afknap op “gewone seks”. Maar bij haar is alles anders, ik heb totaal niet de behoefte (op dit moment(?)) om kinky te doen of weet ik wat nog meer, het is liefde bedrijven pur sang!

Ik vind het ontzettend moeilijk om er niet met mijn partner over te praten want ik zou haar heel graag willen vertellen waarom deze man, het zonnetje in huis en zo graag met zijn vrouw knuffelt en zoent, waarom hij alles zo makkelijk aankan en bergen werk verzet, haar helpt haar probleem op te lossen… het is zo verdomde moeilijk en dat puur en alleen omdat mijn zielsliefde een slanke blondine is en mijn vrouw een grote volslanke brunette is.

Ik weet niet of ik nu al in de situatie ben om andere mensen met tips te helpen. Wel weet ik dat je gewoon er aan moet toe geven en geniet van de vervolmaking van je ziel. Tegenstribbelen heeft geen zin.