S047. Ik dank god dat hij me mijn lot heeft gegeven om haar te mogen ontmoeten in dit leven

Onbekend

Ik (man)heb mijn zielsliefde via internet ontmoet. Vanaf het eerste moment was het als of we elkaar al altijd gekend hebben. een thuis komen. Een liefde zoals we die nog nooit gekend hadden. Zo zielsdiep en intens. Zonder woorden weet je wat die ander bedoelt en voelt.
Ik ervaar mijn zielsliefde als iets machtigs iets heel bijzonders,iets wat je nooit meer tegen komt, ik dank god dat hij me mijn lot heeft gegeven om haar te mogen ontmoeten in dit leven.

We hebben alleen een relatie via internet maar het is iets wat intenser is dan een normale verliefdheid. Dit is niet te verglijken. Een normale verliefdheid gaat over. Zielsliefde is eeuwig. Mijn vrouw weet nergens van, is dit vreemd gaan? Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen met mijn vrouw. Mijn zielsliefde is gescheiden. Al weten we dat we nooit meer zonder elkaar kunnen, mijn kinderen zouden het nooit begrijpen als ik hun in de steek zou laten. Ik zou graag een liefdesrelatie hebben met mijn zielsliefde,omdat het verlangen steeds meer word naar elkaar toe. we voelen elkaars pijn. Beter iets dan niets,zonder mijn zielsliefde wil ik niet meer leven. Alleen via mails hebben we contact.
we willen wel een stapje verder om te gaan bellen maar waar eindigt het dan? Wanneer we elkaars stem horen?

Ik weet nu dat er meer is. En ik roep alle jeugd op, ga niet zo maar trouwen want een gewone verliefdheid is blind, en maakt je ongelukkig. Zielsliefde kom je pas tegen wanneer het je tijd is en dat is onvoorwaardelijke liefde. Sommige hebben pech, die mogen hem nooit tegen komen.
Als je hem/haar tegen komt,laat het niet los. Het is een cadeau uit de hemel.
Het meest bijzondere vind ik die hele diepe liefde, tegelijk aan elkaar denken, tegelijk dezelfde gedachte intikken. Als je hem/haar ontmoet weet je wat je altijd gemist hebt in je leven en dan weet je wat er met liefde bedoeld word.

De meeste mensen zeggen,dat seks met je zielsliefde lekkerder is dan drugs, het is veel intenser en het duurt heel lang. het is een gevoel wat hemels is. of je opnieuw geboren word.

Zielsliefde voelt als iets wat nooit over gaat,die warmte van binnen, het gevoel compleet te zijn maakt je rijk en gelukkig tegelijk. Gewone liefde is maar een lachertje in vergelijking met zielsliefde. Als je dit kent dan ben je een gelukkig iemand. Een zielsliefde is een lot uit de loterij. en niet vergelijkbaar met een gewone liefde. Zielsliefdes eindigen vaak omdat de gevoelens zo hevig zijn. Je kan niet zonder elkaar. Je wil bij elkaar zijn. Als eentje getrouwd is dan heb je een probleem. De pijn voel je van elkaar, twee mensen die lijden, (1 ziel) en dan de derde die er niks van snapt. (echtgenoot en kinderen) Er is geen tweede zielsliefde. Dit kan je nooit met een ander hebben. Veel mensen vergelijken zielsliefde en zielsverwanten met elkaar. Een zielsverwant kan je meerdere hebben familie ouders kinderen etc. Een zielsliefde is er maar eentje in je leven.

Het lot zorgde dat we bij elkaar kwamen, het moest gebeuren. Ik heb vertrouwen in onze toekomst.
Wees zuinig met je zielsliefde,1 leven, 1 zielsliefde.