S044. Meer mezelf geworden en meer diepgang

Onbekend

Ik volgde een meditatiecursus en hij zat in het team wat dat begeleidde. De aantrekkingskracht ontstond na een paar maanden. Ik was niet in een relatie. In eerste instantie mocht ik hem niet echt, hij mij ook niet. Maar de gevoelens werden heel intens. In de loop van de tijd variërend van iemand kennen zonder iemand te kennen, iemand goed aanvoelen, op afstand weten hoe die ander zich voelt, iemand ‘zien’ terwijl die persoon niet aanwezig is. Heel intens allemaal, wel erg mooi! Ik heb een aan-uit relatie met hem gehad. Dit heeft ongeveer twee jaar geduurd. Ik liep tegen heel veel onverwerkte issues uit mijn verleden op. Er kwam heel veel oud zeer omhoog.
We hebben de wens voor een liefdesrelatie maar niet tegelijkertijd. Op de momenten dat ik het wilde, wilde hij niet en vice versa.

We hebben nu geen contact meer. Ik mis het gevoel wat ik bij hem had en het diepe contact dat ik met hem had.

Wat het mij gebracht heeft is teveel om op te noemen, ik ben wezenlijk veranderd door hem. Kreeg heel veel inzichten in contact met hem, mijn interesses veranderden, meer met spiritualiteit bezig gaan houden, meer mezelf geworden. En meer diepgang.
Het meest bijzondere vindt ik het gevoel van onvoorwaardelijke liefde… en eenheid.
Ook erotiek was totaal anders, veel intenser, was regelmatig echt geroerd, ook spirituele ervaringen opgedaan in contact met hem, God in de ander zien… WOW!

Zielsliefde voelt intens en compleet.
De relatie is beëindigd omdat onze persoonlijkheden te verschillend waren. En we wat dat betreft niet bij elkaar pasten. Ik zou weer een zielsliefde willen!