S043. Alle zorgen, zwaarte en verdriet verdween

Peter

Ik heb mijn zielsliefde ontdekt door het ervaren in de ziel bij zielsbewust zijn.
Ik heb dat ervaren als intens, verwarrend, met momenten ongelovig ertegenover en twijfelend. Anderen reageerden ook argwanend. Mijn partner kon het deels begrijpen. Ze stond nogal afwijzend en ongelovig tegenover m’n zielsliefde

We hebben een platonische, vriendschappelijke relatie, in m’n fantasie een tijdje een huwelijksrelatie. Lotgenoten, kind ouder, leerling-leraar, discipel-meester. Een obstakel is dat de buitenwereld er weinig van begrijpt. En de afstand die ons vaak scheidt ligt me vaak moeilijk. Ik zou graag een liefdesrelatie met haar hebben omdat het voordeel brengt voor onszelf en indirect de hele omgeving.
De relatie die we nu hebben vind ik redelijk bevredigend. Ik besef dat het van m’n eigen inspanningen afhangt hoe goed de relatie is. Ik mis nog concentratiekracht, ben met teveel andere dingen bezig.

Zielsliefde heeft een fundatie in m’n leven gebracht. Een leidraad, een houvast. Een stimulans om steeds te sleutelen aan mezelf ter verbetering. Het meest bijzondere van zielsliefde vind ik dat alle zorgen, zwaarte en verdriet verdween, volledig weg was en enkel gouden, warm liefdeslicht overbleef dat in 1 woord ‘perfect’ was.

Ik zou het zielsliefdegevoel omschrijven als; vaak nog bedolven onder spanningen en triviale zaken. Teer, snel vertrapt, maar steeds weer opverend, zuiver als een kind. Een zielsliefde is voor eeuwig!

Mijn tip is; wees altijd eerlijk tot op het bot, tot in de kern van je ziel, met jezelf en je liefdesgevoel