S040. Het is voor mij zo herkenbaar

Riette

Is het mogelijk om met de dame in contact te komen die momenteel als vierde persoon(Onbekend)haar verhaal heeft vermeld bij Zielsliefde verklaringen? Het is voor mij zo herkenbaar. Ook het gevoel dat je denkt dat je paranoïde bent omdat jouw tweelingziel dagelijks in je hoofd zit. Hij is sterker dan ooit aanwezig. Ik ken mijn tweelingziel al vanaf mijn 16e jaar. Over twee maanden word ik 41. Ik heb alleen via de mail contact met hem. Tot op heden is er niet veel gebeurd tussen hem en mij. Mag blijkbaar ook niet. Ben inmiddels, na een relatie van 16 jaar, ruim een jaar geleden officieel gescheiden. Mijn tweelingziel is getrouwd en heeft ook drie kinderen (ook twee jongens en een meid!). Ik heb wel sterk het gevoel dat wij in dit leven nog bij elkaar komen. Maar wanneer? De tijd zal het leren. Gelukkig ben ik twee jaar geleden mijn paranormale vriendin tegengekomen en die heeft mijn kunnen overtuigen dat ik wel degelijk de boel op een rijtje heb.

Mooie site, mijn complimenten! Ik kijk hier regelmatig op en vind het heel fijn dat je hier kunt lezen dat er veel meer mensen zijn die dit ervaren. Ik heb namelijk niemand in mijn omgeving die dit ook zo ervaart