S039. Mijn leven is veranderd in elk opzicht, ik ervaar gigantische verdieping

Intence

Zomaar een kort berichtje. Ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn tweelingziel ontmoet. We hebben heftige en hectische tijd doorstaan, varierend van hemel (samenzijn) tot hel (allebei bezet, dus geen toekomst samen als stel).
Nu zijn we gelukkig op een punt waar we echt verder kunnen. We hebben allebei een gezin. Ik hou nu van hem en zijn gezin er bij. Oprecht. Grappige is dat onze zonen letterlijk en figuurlijk heel veel op elkaar lijken (de 4 ouders niet!). Ook opmerkelijk is dat zijn hele gezin niet weg wil als ze hier zijn, omdat het zo fijn en vertrouwd voelt (tijd staat stil). Het blijft soms moeilijk omdat ik hem ook seksueel aantrekkelijk blijf vinden(uiteraard) en ik hem zo graag om me heen wil en dat niet altijd kan vanwege onze drukke levens. Frappant is dat hij NIETS gelooft van spirituele, zelfs niet toen ik laatst out of the blue (nooit eerder gedaan) soort reading gaf van overleden vader van zijn vrouw. Ik accepteer dat nu. Conflicten met hem lossen zich altijd snel op. Ik had nooit gedacht dat onvoorwaardelijke zielsliefde bestond. Ik ben heel gelukkig met mijn eigen man en onze twee zonen. En dus ook met mijn tweelingziel. Ik weet dat hij vanaf nu ook altijd in mijn leven (en daarna) zal zijn. Ik ben intens dankbaar dat ik na een zeer bewogen leven zo een groot wonder mag ervaren. Mijn leven is veranderd in elk opzicht, ik ervaar gigantische verdieping. Mijn man weet er (nog)niet van. Hij wijt de veranderingen aan gesprek met helderziende, dat ingrijpend was voor mij.Ik wil het hem wel ooit vertellen, maar moet nog goed moment en goede woorden er voor vinden. O ja, mijn zoon zei laatst ” M. (tweelingziel) lijkt op jou”. Hij voelt het dus ook. Grappig,want qua uiterlijk en manier van doen lijken we echt voor geen meter op elkaar : ).
Bedankt voor alle informatie op jullie site. Het steunt me soms enorm dat ik niet alleen ben