S035. Het heeft mij een totale bewustwording gebracht van het leven en hoe ik wel en niet wil leven

Olivia

Ik weet niet zeker of hij mij zielsliefde is, maar ik weet wel dat ik hem niet kan loslaten en ik geloof dat het wederzijds is. We kennen elkaar via het werk. Ik was getrouwd, maar heftig verliefd. Dus wellicht is het een gewone verliefdheid. Mijn echtgenoot kon er dus ook niet mee omgaan.
Ik heb het ervaren als heel intens en het heeft me bewust gemaakt van het feit dat ik in een situatie zat die ik niet langer wilde.
Ik voel een onuitgesproken intense band. Het huwelijk heb ik wel als een groot obstakel ervaren.
We wilden allebei een liefdesrelatie met elkaar omdat het gewoon heel goed voelde maar het was afstotend en aantrekkend. Elkaar opzoekend en dan weer een tijd geen contact. Ik wil meer, maar hij is nog gebonden.
Het heeft mij een totale bewustwording gebracht van het leven en hoe ik wel en niet wil leven.
Het meest bijzonder vind ik de intense blijheid waarmee we elkaar kunnen benaderen als we elkaar weer zien. In mijn ogen is er heel veel liefde, maar ik twijfel nog steeds aan hoe hij het ziet. Maar volgens mij heeft hij hetzelfde. Het voelt als onvoorwaardelijke liefde.
De relatie is zich min of meer weer aan het ontwikkelen, maar ik weet niet welke kant het opgaat. Ik kan zijn gevoelens niet echt peilen en hij geeft soms hele tegenstrijdige signalen.
Ik heb het gevoel heb dat we altijd met elkaar verbonden zullen zijn en dat ik hem nooit zal kunnen loslaten. Ik weet niet of het gewoon liefde is of dat het meer is, maar hij heeft in ieder geval mijn leven totaal veranderd.

Mijn tip is; volg je gevoel en luister niet naar alle goedbedoelde adviezen.