S028. Ik zat met een ‘innerlijke worsteling’ waar ik toen niet mee om kon gaan

Patries

k heb haar leren kennen op een Coc-feest, 17 december 2004 om precies te zijn. We werden enorm tot elkaar aangetrokken! Haar ogen… Ze Is een tempel van schoonheid! In de loop van de avond is ze bij me komen zitten, ze voelde zich ook heel erg aangetrokken tot mij.( hehe bedankt Ronald!) Het was wel een beetje ‘eng’ enzo, want het voelde zó heftig, maar was een spannende en heerlijke avond. Wat ben/zijn ik/wij blij dat wij elkaar weer hebben ‘her-innerd’.
Alles wat wij beleefd hebben was erg intens en soms behoorlijk heavy ook! Ik heb net een stukje over tweelingzielen gelezen hier op de site..en daar staat in dat je tegenpolen bent van elkaar KLOPT Dat werkt perfect, wat vullen wij elkaar goed aan.
Toen in haar ontmoette had ik nog een vriendin.. Die woonde in Rotterdam, en dat is voor mij 3,5 uur reizen.. Omdat ik graag eerlijk ben heb ik haar voorzichtig verteld dat ik een leuke meid heb ontmoet hier.. En wilde graag weten wat zij er van vond. Ze reageerde positief..dat had ik niet helemaal verwacht. Het eerste wat ze vroeg was: ‘woont ze dichterbij?’ Ze vond het hartstikke leuk voor mij, en heeft me gezegd: ‘als jij gelukkkig bent, dan ben ik dat ook’.. ‘you go girl!’ Die woorden vergeet ik niet meer. Ik gun mensen oprecht alle liefde, en tralaaaa: alles komt bij je terug! (heerlijke wet, die oorzaak-en-gevolg).
Ik heb een half jaar een heerlijke relatie met haar gehad. Het is ca. 7 maanden geleden uit gegaan 🙁 Ik zat met een ‘innerlijke worsteling’ waar ik toen niet mee om kon gaan, ik vond dat ik niet genoeg kracht meer had om door te zetten.. Dat was allemaal heel emotioneel.. ik dacht ‘ik sloop dr nog eens als ik zo door ga met ‘kwetsen’.. Ik vond het heel erg..! Maar we hadden die situaties Zelf gecreeërd, we hebben zelf verkozen dat te leren/ervaren/eigen te maken.. Gelukkig WEET ik dat.. En ook weet ik dat zij en ik weer bij elkaar komen, ik voel het aan de trillingen in mijn ziel (bibberdebibber hihi, ow nee dat is weer wat anders, dat voel ik als ik haar zie, aan haar denk… ;p)
Dat willen we, dat verkiezen we te beleven om te herinneren en te weten wie Wij werkelijk zijn.
Mijn innerlijke worsteling dus…
Ik zat nog met een ander in mijn hoofd..SNIF.. En daardoor werd L jaloers.. Wat ik achteraf heel goed begrijp lieverd! Maar ik kon er op dat moment niets mee, ik werd er gek van, kreeg geen adem meer.. Vandaar dat ik op een dag de keuze genomen had om een paar stappen terug te doen.. Heel jammer.. Het was heel moeilijk voor ons allebei.. Maar ik wil wel op mn knieën..zó dankbaar ben ik dat ik dit beleven mocht.. Dat heb ik me nu wel effe mooi eigen gemaakt! :)Daardoor word ik me steeds bewuster van haar liefde. Ja ja ik ga ZIEN nu.

We wilden allebei een liefdesrelatie samen. Dat is tot vandaag de dag hartstikke wederzijds! Wel is het zo dat ze momenteel een lieve vriendin heeft, maar wij weten dat het weer goed komt tussen ons dus het zit goed. Ik moet zeggen. Ik ben blij met mezelf.. want ik bezit weinig tot geen jaloezie.. anders was het nu heel moeilijk voor me geweest, want dan zou ik mezelf alleen maar in de weg zitten. Als je iets accepteert dan hindert het je niet! Zij heeft er nu best veel moeite mee, dat vind ik héél begrijpelijk, ze beleeft nu telkens allerlei ‘dubbele’ emoties: ze is stapeldol op haar vriendin, maar tegelijkertijd…
Dat is heftig.
We hebben regelmatig contact via sms, mail en msn.. Op zich goed..maar haar vriendin is het er niet helemaal mee eens..(wat ook wel weer begrijpelijk is..ofcourse!) Dus het gaat af en toe wel een beetje moeilijk. Haar vriendin is zo bang om haar kwijt te raken.. …wist ze maar dat Liefdesbanden eeuwig zijn, voor altijd… Dan kon ze die angst ‘loslaten’ Maar dat moeten mensen zelf in willen zien denk ik dan maar.. Ik ben al lang blij dat ik HAAR heb ontmoet en ik accepteer de situatie zoals die nu is. Heerlijk om te leven zonder angst.. Als de stilte je raakt is je onzekerheid gekraakt!
Deze zielsliefde heeft me ENORM VEEL gebracht. We leren elkaar steeds beter kennen, en daarmee natuurlijk onszelf. Rust in mn lijf. Rust in mn leven. EN ik weet nu wat ik wil!!

Erotiek was heel zeker anders dan in andere relaties. Niet dat het niet leuk was met anderen..maar dit overtreft alles, overduidelijk. Als geen ander weet zij mijn lichaam aan te voelen. Als geen ander weet ik háár lichaam aan te voelen. Ik werd me bewuster van mn lichaam en chakra’s. En DAT voelt me daar toch prettig!! We werden naar grote hoogten gestuwd..zo ervaarde ik het. Soms moest ik er zelfs van huilen.. dan overviel het me, zo heftig was het dan. Dus dat zegt wel genoeg.

Het liefdesgevoel zou ik omschrijven als; Vredig, Liefdevol, Vertrouwd, Rein, Innig, Spannend, Ultieme Liefde

If you love something. Then set it FREE, If it comes back, it’s yours, And if it doesn’t.It never really was
Twee weken geleden heb ik een leuke meid ontmoet. Helemaal verliefd! Ik zat nog wel met mijn gevoel en gedachten bij mijn soulmate maar ik dacht dat het na een tijdje wel zou ‘wennen’ zeg maar..
Dat viel dus tegen! Daarentegen werd het juist steeds heftiger.. Ik vond het een soort van eng om me weer zo te geven als bij HAAR en dat bleek voor mij dus ook een ‘geestelijke halt’. Ik vond het heel vervelend, maar ik heb er na 1,5 week toch maar een . achter gezet.. Niet omdat ik me niet KAN geven, maar omdat ik dat niet WIL (en daarom kán ik het niet)

Wat ik nog graag tegen anderen wil zeggen is; Je krijgt nooit iets dat je niet aan kunt. Ga op je gevoel af, en wees geen speelbal van je eigen gedachten. Gevoel is zuiver en vertelt de waarheid.
Wil je hier meer over weten?? Ergens op deze site is er wat moois over geschreven, met de titel: ‘Leren, Blokkades opheffen, Denken’ ‘niet denken maar voelen’