S025. Zielsliefde geeft mij de geestelijke zin om met beide benen stevig op de grond te staan en te denken: IK LEEF!!

Onbekend

Zelf ben ik getrouwd, hij ook. Hij heeft zelfs kinderen, maar vanaf dag 1 dat wij samen bij toeval, na een dag werken, in de kroeg zaten, was het raak. Beide zaten we later in de auto en konden maar een ding denken: ‘wow, dit is onmogelijk’. Maar het gebeurd. Even geen contact gehad, maar nu superintensief. Eén blik of zelfs even niets zeggen aan de telefoon is voldoende. En het is niet eens alleen onze ziel, we lijken in uiterlijk zelfs op elkaar. Wij hebben wel besloten om samen verder te gaan, dit perfecte gevoel MOETEN wij niet los laten. Als wij samen zijn, wordt de kamer door ons verlicht. Goede vrienden die mij na een tijdje weer zien, vragen aan mij waarom ik zo straal, bij hem is het net zo. Ik heb mijn zielsliefde gevonden, dit laat ik niet meer los. Nooit gedacht dat ik de man zou leren kennen waar ik nu van al weet dat ik met hem oud wil worden. Mijn wereld stond op zijn kop. Mijn lijf doet zeer als ik aan hem denk. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe een geweldig gevoel dit is. Ja, het is een verlangen, maar niet alleen seksueel Ik heb in hem mijn uitdaging gevonden, zonder woorden elkaar begrijpen, zonder aanraking toch een tinteling voelen. Mijn leven is intenser, blijer, beter.
Mijn partner zal niet begrijpen wat zielsliefde is en wat het voor mij betekent. Het is nu een totaal foute periode om een relatie te beëindigen, maar in 2006 moet er een punt achter worden gezet. Ik zal hem niet vertellen dat ik mijn zielsliefde heb leren kennen. De relatie is daar en deze zal niet weggaan.
Beide hebben we een vaste partner en hij zit nog iets meer vast dan ik. Een hoge berg om te beklimmen, maar we steunen elkaar. We realiseren ons beide dat het samenzijn belangrijker is dan ons huidige leven, hoe pijnlijk dat ook gaat worden.
We willen samen een liefdesrelatie als partners. In onze ogen de perfecte stap. Voor een goed samen zijn moet het hele verhaal kloppen. Het is nu nog lastig. Gelukkig hebben we beide een baan die het mogelijk maakt elkaar regelmatig te zien, maar de tussenliggende periodes zijn in onze ogen te lang, twee dagen is soms te veel. Er is in beide thuissituaties een hoop onvrede. Maar we hebben de toekomst…
Mijn zielsliefde heeft mijn leven geoptimaliseerd, geeft mij de uitdaging om het leven verrassend te maken, zielsliefde geeft mij de geestelijke zin om met beide benen stevig op de grond te staan en te denken: IK LEEF!!
Het mooiste van deze zielsliefde is voor mij onze eerste afspraak, nadat wij beide moesten bekennen dat er meer was dan kriebels en spanning van een buitenechtelijke relatie, dat er een hoop herkenning van de één bij de ander was. En toen we elkaar op dat moment weer zagen was dat gevoel van zenuwen en onzekerheid ineens weg en wisten wij het zeker. Lang gepraat, veel gelachen en niets anders dan over onze toekomst zitten praten. Vanaf dat moment is alles voor ons duidelijk geweest.
Oh ja ook erotiek is anders, zoals het niet hoeven melden wat je lekker vind, de ander weet dit al.
Ik kan niet goed onder woorden brengen wat zielsliefde voor mij precies betekent, maar een gevoel dat bij mij opkomt en de lading enigszins dekt is INTENS.
Wat ik verder nog graag wil zeggen is: mensen, wees niet bang voor je gevoel! Loop niet weg voor (je) zielsliefde. Hak knopen door, jaag de kogel door de kerk, kies voor elkaar. Het leven is te kort om NIET te genieten. Je kunt morgen dood zijn en als je je dat realiseert, heb je er dan geen gruwelijk veel spijt van dat je niet de stap hebt gewaagd?!! Neem even afstand, denk na over je toekomst. Praat met je zielsliefde over zijn/haar gevoelens. Praat over ons, samen, wij. Is dit het? Ga er dan voor. Bergen zijn er om beklommen te worden, geen zee te diep om in af te dalen, geen reis te ver om te maken. DO IT and live YOUR life!!