S023. Zielsliefde is het beste wat mij overkomen is

Tiny

Ik ontdekte mijn zielsliefde op mijn werk, hij hield de boot eerst af maar hij bekende later dat hij zich ook meteen tot mij aangetrokken had gevoeld. Ik vertelde het mijn partner wel toen er alleen van verliefd zijn sprake was. Als ik met mijn partner praat over tweelingzielen dan moet hij daar niets van hebben. Ik heb zielsliefde al heel intens ervaren. Zielsliefde is het beste wat mij overkomen is.
Ik zou graag een liefdesrelatie met mijn zielsliefde hebben maar ik ben getrouwd en heb voor mijn gezin gekozen (althans, ik doe verwoed een poging daartoe).
Momenteel we zien elkaar niet meer. Ik ben nu erg depressief en doe mijn best van de ‘verslaving’ af te komen.
Wat zielsliefde mij gebracht heeft is verantwoordelijkheidsgevoel voor het gezin en hopelijk ook echte liefde voor de kinderen. Ik wilde ze (achteraf) niet in een gebroken gezin op laten groeien. En ik ben begonnen met spirituele groei, leven in het nu, minder piekeren, minder vanuit angst leven (deze is in een zeer pril stadium).
Het meest bijzonder aan mijn zielsliefde ervaring vind ik dat we altijd fijn contact hadden en ik dat ik ongelooflijk rustig bij hem werd.
Ik zoek niet opnieuw een zielsliefde, ik zal het hiermee moeten doen of ik kies voor een leven alleen en hoop dat hij nog beschikbaar is. Eerst maar eens kijken of ik mijn belofte aan het gezin kan houden