S017. Het leek al of ik opnieuw geboren werd

Onbekend

Ik ontdekte zielsliefde door het gevoel te hebben dat je iemand al jaren kent, een intens warm gevoel hebben dat je niet zonder elkaar kan en elke dag weer contact willen hebben al heb je elkaar maar even vluchtig gezien. Ik heb mijn zielsliefde leren kennen na het werk op visite bij een kennis. Waar ik gewoon zomaar op de koffie zou gaan. Ik voelde een intens warm gevoel toen ik werd ontvangen. Als of ik al mijn lasten kwijt raakte. Het leek alsof ik opnieuw geboren werd. De zielsliefde die ik heb ontmoet, word door mijn partner meer gezien als vadertype voor mij. Ik heb hem niet verteld dat hij mijn zielsliefde is. Eerlijk gezegd wil ik dit liever zo houden. Ik ben bang als hij het weet dat onze aardse relatie anders word.
Ik heb nog steeds contact met mijn zielsliefde. Het is alsof we elkaar niet kunnen missen. Alleen een kort gesprek is al genoeg, Maar over het algemeen wil ik bij hem zijn, al is dat met mijn huidige relatie niet goed. Het enige obstakel is dat niemand mag weten (uit moreel standpunt) dat wij die gevoelens hebben. Wat wel frustrerend werkt op mijn gevoel. Ik leef heel erg met mijn hart en heb soms moeite met het soms zo energieloze leven waarin we nu leven.
We hebben het erover gehad en het is een droom van beiden om altijd bij elkaar te zijn. Leeftijd speelt geen rol speelt in liefde, in ons geval is het leeftijdverschil ruim 28 jaar. Om deze reden houden we het geheim, en hoop ik in een volgend leven opnieuw mijn zielsliefde weet te leren kennen.
We zijn hele goede vrienden en proberen elk uurtje wat we los kunnen krijgen bij elkaar te zijn. Deze zijn dan vol energie. Alleen jammer dat het niet altijd kan. Ik voel me veel gelukkiger zelfs mijn partner merkt verschil. Ik heb veel meer energie en kan bijna niet stoppen om het te delen met anderen. Voor mij is het alsof ik opnieuw ben gaan bloeien.
Het meest bijzondere aan zielsliefde is voor mij; het gevoel hebben dat je nu compleet bent met die ander erbij. Het mooiste was het gevoel hebben wat je hebt alsof je terug bent gekomen van een lange reis zonder enig gevoel van schaamte of belemmering. Het is net of je elkaar aanvoelt je weet precies wat de ander nodig heeft. Het is zeker anders als bij een gewone aardse relatie. Omdat je je zielsliefde niet hoeft uit te leggen hoe je je voelt. Ik zou het liefdesgevoel omschrijven als; warm, vurig vol energie hopend dat het gevoel nooit meer weggaat. Alleen nog maar met je hart en ziel willen beleven.