S019. Als ik zielsliefde zou omschrijven dat is het ‘niet van deze wereld’

Gertrud

Wij hebben elkaar via het web gevonden. Ik had ooit een advertentie geplaatst bij Onkruid en was dat al lang weer vergeten en ineens was daar die e-mail…… We hebben elkaar dan na een tijdje ontmoet en ik had gewoon een déjà vu, het was goed en het was gewoon… een gevoel van thuiskomen, die ken ik, het is oké. Ik keek naar hem en er was iets van; maar die ken ik, ik schudde me een soort van wakker, keek nog eens, en ik wist, totaal vertrouwd. Ik mocht meteen zijn auto rijden, we hebben uren zitten praten alsof we geen vreemden waren…. Ik had toen geen relatie, ik was al 13 jaar alleen.
We kregen samen een intense lat-relatie waarin heel veel negatief ego getransformeerd is, we een wonderbaarlijk mooi eerste jaar hadden, daarna kwam steeds meer kindspijn bovendrijven die we samen getransformeerd hebben. Ook hij is na aarzeling begonnen heel langzaam te kijken naar wat moest veranderen, hij begon pas, ik had al therapie erop zitten. Ik heb veel geleerd over relaties waarvoor ik ook een cadeau heb mogen ontvangen van mijn hemelse begeleiders. Wat ik hier heb ervaren, wat ik voor deze relatie over had, heb ik nog nooit voor wie dan ook over gehad. Ik hield en hou nog steeds van hem. Uit de relatienumerologie die ik dan gemaakt heb en via een channeling tijdens een healing en gedurende therapie die ik volgde werd bevestigd dat we al vanaf den beginne dit samen doen en nooit uit elkaar zijn geweest.
We kwamen ook obstakels tegen in onze relatie. De kindspijnen en hieruit voortkomende projecties zaten in de weg. Ik heb me er doorheen gewerkt en alles iedere keer weer in het juiste perspectief weten te zetten, dit hem uitleggen en daarmee iedere keer weer de relatie lopende weten te houden. Helaas is hij door zijn eigen grote angst en hele sterke negatieve ego afgehaakt. Mij is van alle kanten doorgegeven dat hij terugkomt. Ik ben nu net weer een beetje uit het diepe dal waarin ik gevallen ben na zijn weggaan, het heeft 5 maanden geduurd om over die pijn heen te komen en mijn hart te helen.
Hij heeft bindingsangst……was net gescheiden van zijn machtsrelatie…. We hebben nu geen relatie meer. Hij heeft gekozen voor weggaan omdat hij dus angst heeft voor nog meer transformatie, het ging ook heel snel.
Door deze zielsliefde ervaring weet wat liefde is, hoe een relatie eruit moet zien en ik ben getransformeerd, er is niets meer dat ik nog moet veranderen, vinden, helen, ik ben klaar. Ik hou nog steeds van hem en ik ben diep dankbaar voor het proces van de ziel dat via deze grote liefde heeft mogen plaatsvinden. Voor hem wilde ik zijn…. Als ik zielsliefde zou omschrijven dat is het ‘niet van deze wereld’. Wat ik het mooist vond van de zielsliefde is het ‘zonder woorden weten….’ altijd zachte gebaren, kleine dingen, blikken in elkaars ogen….. eenheid. Erotiek hebben we nooit samen beleefd. Er kwam niets van terecht omdat wij nog op het zielsniveau met elkaar omgingen en de jeugd ertussen zat, mijn misbruik en zijn moederbinding.
Dat onze relatie beëindigd is, was en is een groot gemis. Channelings hebben me laten weten dat hij terugkomt maar dat ik moet kiezen tussen hem en iemand anders die er op dat moment ook zal zijn…. Zoals ik nu voel zal ik weer voor hem kiezen, ik kan me een relatie met iemand anders niet voorstellen. Ik zoek toch naar weer zo’n soort liefde.
Wat ik nog wil zeggen is dat mensen voor ze aan een echtscheiding denken eerst eens dieper zouden moeten kijken want er is zoveel meer in het relatieleven waarover nagedacht moet worden, en gevoeld.
Aan anderen wil ik nog meegeven; ga diep duiken naar oude, onderbewuste kindspijn, negatieve ego inhouden en de opdracht van je ziel – zoek uit wie jij werkelijk bent en projecteer niets op je partner – hij mag dan wel zo handelen als toen iemand deed maar hij/zij heeft niets met die pijn van toen te maken. Dus praat alleen over wat nu gebeurd en zoek de rest alleen uit.