Q1434 Hoe kan ik me over deze “verliefdheid” heen zetten?

Harry

Wie het weet mag het zeggen.. want ik weet het niet meer. Wat ik moet geloven, wat ik moet vertrouwen, wat waar is en wat niet. Het speelt nu allemaal al jaren en ik weet eigenlijk niet meer wat ik hier mee moet. 

Bijna 10 jaar geleden ben ik iemand tegen gekomen. Niet geheel random, onze kinderen zaten op dezelfde school. Toen ik haar voor het eerst zag voelde ik me direct tot haar aangetrokken. Ik weet nog heel goed dat ik bij mezelf dacht wow! wat een mooie vrouw. Meer dan dit was het ook niet, immers ik zat in een relatie en zei zat in een relatie. Grappig is wel dat toen ik haar vriend zag dacht ik nog bij mezelf. Als dat haar vriend is had ik dus ook wel kans gemaakt. Anyway niet veel meer mee gedaan en niet meer bij stil gestaan. Het enige was dat het leek alsof onze blikken elkaar opzochten. Achteraf gezien waren die paar minuten per dag dat ik haar zag (onbewust) voldoende om mijn dag “te maken”. Het waren maar een paar minuten en ik stond er niet echt bij stil. 

Af en toe zeiden we elkaar gedag maar dat was het. De jaren die daarop volgden kwam ik haar vaak tegen. Nu kun je zeggen dat dit toeval is gezien we allebei in dezelfde stad wonen echter kwam ik haar zelfs heel random in het buitenland tegen. Fast forward een paar jaar later, we hebben geen woord met elkaar gewisseld, op een oppervlakkige groet na. Ze negeert me volledig en toch blijf ik me tot haar aangetrokken voelen. 

Hoe kan ik me over deze “verliefdheid” heen zetten want ik wil heel graag verder met mijn leven. Ik ben getrouwd heb kinderen, zelfde met haar ze zit in een relatie en heeft kinderen. Ze is de eerste aan wie ik denk als ik wakker wordt en de laatste aan wie ik denk als ik ga slapen. 

Hoewel IK het gevoel heb dat we elkaar aantrekken, lijkt het alsof zei dit niet wilt. Misschien dat ze me daarom compleet negeert. Uit respect voor onze beide relaties heb ik haar hier nooit over aangesproken en zal ik dit ook niet doen. Ondertussen blijf ik wel met de vraag zitten wat is hier gaande, is er meer of maak ik mezelf iets wijs…

Bedankt voor het lezen en mocht je kunnen helpen alvast bedankt!