Q1433 Hoe weet ik of ik dit wel aankan? Hoe houden jullie dit in g**snaam vol?

L.L.V.

Hoi,Ik weet niet of ik dit wel aankan. Sinds ik mijn TZ heb ontmoet is mijn hele wereld ondersteboven. Ik ging naar een optreden van zijn band en toen ik hem zag begon begon ik te trillen, werd ik intens zenuwachtig en wist ik; jij bent het. Hoewel we elkaar pas 1x echt hebben ontmoet en elkaar verder alleen online spreken (beide in een relatie) vind ik het ontzettend zwaar. Het hele afstoten en aantrekken, het intense verlangen, hij die de vinger precies op mijn zere plekken kan leggen, de pijn van het gemis als we in een stille periode zitten, de aandacht die hij krijgt van anderen, hem de tijd geven, geduld hebben en mijn eigen proces aangaan. Pfff. Hoe weet ik of ik dit wel aankan? Hoe houden jullie dit in g**snaam vol? ik hoop dat ik antwoord krijg op mijn vraag.

Antwoord
k ben de vraagsteller en kom zelf even op mijn bericht terug. Ik ben inmiddels een aantal weken (en heel veel lessen en inzichten) verder. Ik snap nu dat ik mijn TZ heb ontmoet om spiritueel te ontwaken en om andere keuzes te gaan maken. Hij is een enorme spiegel en alles wat ik naar hem doe (of juist niet doe) krijg ik enorm uitvergroot terug. Ik moet er zelfs af en toe om lachen, zoveel herkenning en vergroting. Inmiddels werk ik hard aan mijn zelfproces; het ontwikkelen van zelfliefde. Ook de pijnpunten die boven zijn gekomen in het contact met hem probeer ik aan te gaan. Wij zitten nu in separatie en natuurlijk heb ik nog steeds het gemis, de vragen en het verlangen, maar ik probeer te zien dat dit bij mezelf zit. Ik denk nog wel veel aan hem, maar richt mij op mezelf. Grappig is dat hij sinds twee weken zo nu en dan in mijn dromen verschijnt. Eerst op grote afstand, de laatste droom zoenden we. Ik zie dit maar als iets positief. Ik vertrouw op het proces en zie wel wat er komt.

Antwoord
Wat mooi deze inzichten. Het klopt inderdaad jouw wederhelft is een uitvergrote spiegel van jezelf. Wat je in die ander ziet ben jezelf. Jullie delen een hoger zelf, die ander BEN jij ook! Er komt een punt dat je steeds meer gaat zien en voelen (ervaren) dat alles verbonden is en dat iedereen elkaar spiegelt. Je komt ook ervaringen en mensen etc. tegen om karma te balanceren. Ook dieren en cijfers, liedjes zijn boodschappen die je mag toelaten. Vervelende ervaringen zijn eigenlijk lessen en kansen om in evenwicht te komen. Alles wat je geeft komt terug. Je krijgt wat je bent niet wie je wilt zijn of wat je wilt hebben. Tip: leg een boekje en pen op je nachtkastje en schrijf de inzichten vanuit jouw dromen meteen op. Ga er de volgende dag op reflecteren en kijk of je er iets uit kunt halen. Geniet van deze prachtige reis! Liefs (Dana)