Q1429 Hoe komt het dat ik zoveel tril en hoe kan ik dit stoppen?

Summerwind

Heb mijn zielsliefde ontmoet in Mei dit jaar. We zijn allebei single. We hadden een diepe emotionele connectie. Had dit nog nooit eerder ervaren. Daarna zijn de lichamelijke ongemakken begonnen (ben nochtans in goede conditie want ik sport veel). Mijn lichaam trilt en beeft tijdens de nacht. Het houdt niet op. Wij hebben geen contact meer want na de ontmoeting ben ik geblokkeerd door hem ( ik zie er nochtans goed uit, heb goede job met veel verantwoordelijkheid, weet mezelf naar waarde te schatten). Wat me vooral bezighoudt is : hoe komt het dat ik zoveel tril en hoe kan ik dit stoppen? Veel liefs.

Antwoord
Beste Summerwind, Jammer dat hij je geblokkeerd heeft. Het zegt meer over hem dan over jou. Zoek Kundalini energie eens op op internet. Een ontmoeting met je zielslief kan dit activeren. Kundalini energie kan ‘s nachts trillen veroorzaken onder andere (Lalaland)

Reactie
Van harte bedankt voor uw antwoord. Tot op heden tril ik nog altijd, begin het zelfs al gewoon te worden. Heb hier al veel pijnlijke verhalen over het tweelingziel gebeuren gelezen. Ikzelf ben al maanden geblokkeerd door mijn tweelingziel en zeggen dat we beide single zijn. We zouden er bij wijze van spreken er zo in kunnen vliegen want we hadden een zeer goede connectie tijdens onze ontmoeting. Ik had dit nog nooit zo ervaren en ik kom toch heel veel in contact met mannen en mensen in het algemeen. Toch blijf ik geblokkeerd door hem. Maar eerlijk gezegd, ik leef gewoon mijn leven voort en de kans is groot dat ik op iemand anders verliefd word. Het is wat het is, denk ik bij mijzelf. Veel liefs Summerwind.