Q1429 Hoe komt het dat ik zoveel tril en hoe kan ik dit stoppen?

Summerwind

Heb mijn zielsliefde ontmoet in Mei dit jaar. We zijn allebei single. We hadden een diepe emotionele connectie. Had dit nog nooit eerder ervaren. Daarna zijn de lichamelijke ongemakken begonnen (ben nochtans in goede conditie want ik sport veel). Mijn lichaam trilt en beeft tijdens de nacht. Het houdt niet op. Wij hebben geen contact meer want na de ontmoeting ben ik geblokkeerd door hem ( ik zie er nochtans goed uit, heb goede job met veel verantwoordelijkheid, weet mezelf naar waarde te schatten). Wat me vooral bezighoudt is : hoe komt het dat ik zoveel tril en hoe kan ik dit stoppen? Veel liefs.

Antwoord
Beste Summerwind, Jammer dat hij je geblokkeerd heeft. Het zegt meer over hem dan over jou. Zoek Kundalini energie eens op op internet. Een ontmoeting met je zielslief kan dit activeren. Kundalini energie kan ‘s nachts trillen veroorzaken onder andere (Lalaland)