Q1428 Heeft iemand ervaring hoe je met je overleden twin contact kunt maken?

Da

Ik heb met mijn tweelingziel in mijn jonge jaren tegengekomen, we zijn 7 jaar samen geweest. Ik wist destijds niet wat een tweelingziel was dus we hadden veel problemen, daarom zijn we uit elkaar gegaan. Hij heeft nooit de pijn kunnen verwerken en ik ben letterlijk gevlucht uit de relatie en mijn gevoelens weggestopt. We zijn allebei onze eigen weg gegaan ook al heb ik altijd aan hem gedacht. Ik ben vier maanden ( dus na 25 jaar) achter gekomen dat hij erg ziek is en dat hij niet meer zo lang te leven heeft. Opeens kwamen alle gevoelens die had weggestopt naar boven toe en ik had ontzettend veel pijn. Ik kon niet meer eten, slapen en ik voelde mij erg depressief. Ik had besloten om hem te schrijven en dat heb ik gedaan, ik heb mijn hart gelucht en ik heb mijn gevoelens via een brief aan hem getoond. Hij heeft positief gereageerd maar kort daarna heeft hij ons contact verbroken omdat hij tegen zijn vrouw verteld had en hij wou haar niet kwetsen. Ook al ken ik zijn vrouw niet blijkt dat ik altijd tussen hun ter spraken ben geweest en dat voor hun relatie is dit een open wond. Hij is nu vorige week overleden en ik voel zoveel pijn en ik ben zo verdrietig dat hij niet zijn gevoelens kon uiten. Helaas heeft hij dus zijn gevoelens niet naar mij kunnen uiten en nu is hij niet meer onder ons. Ik zou zo graag contact met hem willen maken, het voelt voor mij als een niet afgesloten stukje maar toch voel ik hem dichter bij mij staan. Mijn vraag is heeft iemand ervaring hoe je met je overleden twin contact kunt maken. Kunnen jullie een betrouw iemand doorgeven? Ik ben ook benieuwd hoe kun je samensmelten met je overleden twin?

Antwoord
Praat met hem in gedachten, of schrijf hem een brief en vraag om tekens voor je antwoord. Je zou ook een goed medium kunnen bezoeken. Succes en sterkte! (Lalaland)