Q1426 Hoe verbreek ik het contact met mijn TZ en dan met name op astraal gebied?

Onbekend

Beetje raar verhaal maar ik hoop dat jullie willen luisteren.
Ik heb al teveel tijd gespendeerd aan deze man en het feit is: hij wil gewoon van twee walletjes eten. S’nachts in se 5d vindt hij het fijn om mij astraal “contact” te zoelen (als je begrijpt wat ik bedoel) maar is geen communicatie in de 3d.
Hij heeft haar gekozen en joh das prima en we hebben beiden andere partners dus dan moet hij MIJ loslaten want er zijn nu eenmaal keuzes gemaakt.
Hij heeft s’nachts geen recht op mijn lichaam (ehm ik ben immers niet met hem getrouwd) en ook al geef ik vaak uiteindelijk toe; ik heb naderhand vaak een kutgevoel naar mijn man toe want het voelt als vreemdgaan.
Ik wil met name het contact met hem op astraal gebied verbreken.

Help aub. Ik heb geen zin of tijd meer om aan hem te besteden want hij vindt het prima zo, mij alleen voor sex te gebruiken en ik weiger hier nog langer aan mee te werken.

Antwoord
Google op energetische koorden doorsnijden.
(Elf)

Reactie
@Elf Dank je wel. Ik had dit eerder via een Engelse meditatie op Youtube geprobeerd maar ik ga dit zeker nogmaals proberen!