Q1424 Kan ik contact opnemen met mijn tweelingziel als hij een relatie heeft met een ander?

Onbekend


Na een kort en intens samenzijn met mijn tweelingziel, nam hij plotseling afstand. Hij begon aan te trekken en af te stoten en liep over van angsten. Op gegeven moment begon hij mij te negeren. Achteraf scheen het dat er plotseling een ander op zijn pad is gekomen. Ik weet 100% zeker dat zij zijn karmic is. Inmiddels hebben we al 5 maanden geen contact gehad en oh wat mis ik hem! Ik droom vaak over hem, denk dagelijks aan hem en voel hem. Ik zag en voelde dat hij totaal niet gelukkig is in zijn relatie. Hij heeft de kracht niet om eruit te stappen. Ik wil weer opnieuw proberen contact met hem te maken en met hem af te spreken. Dingen uitspreken en uitpraten. Ik wil hem gewoon weer zien en aanraken en laten zien en voelen dat hij echt thuis mag komen…. maar….. is dit wel zo verstandig?