Q1425 Heeft iemand tips om los te laten of het dragelijker te maken?

Onbekend

Door allerlei omstandigheden heeft mijn soulmate mij een jaar geleden gevraagd hem in liefde los te laten, omdat hij het verdere proces van zijn scheiding en het terugvinden van zichzelf alleen wilde doen. Ik heb hem nu dus een jaar niet gezien en sinds vijf maanden hebben we zelfs helemaal geen contact meer met elkaar. Ik worstel hier enorm mee! Mijn gevoel ten opzichte van hem en mijn liefde zijn nog steeds onveranderd. Ik vermoed (weet het eigenlijk wel zeker….) dat hij ook nog steeds van mij houdt, maar dat hij op dit moment zijn handen vol heeft aan zichzelf. Hoe ik het ook in mijn hoofd probeer; ik kan hem maar moeilijk loslaten. Heeft iemand tips om dit wel te kunnen of om het in ieder geval draaglijker te maken? Ik voel mij nog steeds geamputeerd….. Dankjewel alvast!