Q1420 Is ze mijn tweelingziel?

M.

Hallo ik wil hier graag even mijn verhaal kwijt. Ongeveer ee  jaar geleden heb ik mijn “tweelingziel” leren kennen. Ik ben zelf een vrouw. Getrouwd en we hebben 3 kinderen. Mijn “tweelingziel” is ook een vrouw. Getrouwd en 1 kind. Ik weet nog steeds niet helemaal zeker of we tweelingzielen zijn. Maar de beschrijving lijkt er zo veel op. Volgens een medium waren wij in een vorig leven zussen van elkaar. En dus zielsmaatjes. Ik zie haar 3 keer in de week. En soms spreek ik haar. Ik voel me dan altijd een beetje onzeker. En krijg het warm. Ik durf haar niet lang in haar ogen te kijken. Ik probeer haar los te laten. Maar dat is onmogelijk. Ik wilde graag vriendinnen met haar zijn. Maar ze heeft mij aangegeven daar geen tijd voor te hebben. Maar nu ik haar “los” laat. Is er weer iets, of zegt ze iets waardoor ik mij weer aan haar vast klamp. Er zijn ook een aantal tekens geweest. Elke keer als ik bij haar ben, ben ik vrolijk en voel ik me zo gelukkig. Maar als ik weer naar huis ga voel ik me zo verdrietig. Dat doet zo pijn. Zeker als ik het idee heb gehad dat ze mij negeerde. Volgend het medium voelt ze het zelfde. En kan ze mij ook niet los laten. Ze stoot mij af…..en trekt mij weer aan. Dat merk ik door allerlei dingen. Het voelt zo fijn…maar ook weer zo moeilijk en verdrietig. Het liefst zou ik haar in mijn armen nemen en heel lang vast houden. Ik hoop dat onze vriendschap mag groeien. Maar twijfel of ze echt mijn tweelingziel is. Ze zit de hele dag in mijn gedachten. Als ik in de ochtend wakker wordt is ze er gelijk weer. Ik dacht eerst dat ik verliefd was. Maar dit gaat veel dieper….wat denken jullie ? Is ze mijn tweelingziel. Lieve groetjes

Antwoord
Denk dat het inderdaad mogelijk is dat zij je tweelingziel is. ‘t Geldt namelijk niet alleen tussen man en vrouw, maar ook tussen dezelfde geslachten. Om haar te “winnen” kan je het beste normaal doen, zoals je ook doet bij anderen. Haal elke keer een paar keer diep adem als je haar tegenkomt, dat ontspant een beetje. Dring jezelf niet op, dat kan de ander afschrikken. Heb geduld, dan komt het wel goed. Liefs. Roos.