Q1419 Geblokkeerd gevoel

Jessica

Hebben jullie misschien ook van: je weet dat je TZ niet gelukkig is met zichzelf en je wilt je TZ helpen maar uiteindelijk voel je dat je hem niet kan helpen omdat je geblokkeerd wordt? Ik heb 1 maand lang zo’n gevoel van blokkeren. Ik probeer met hem praten maar ik zit vast. Mijn tz zit blijkbaar ook vast met zichzelf. Kan het zijn dat zijn hart gesloten is naar mij toe? Hopelijk kunnen jullie dit beantwoorden. Lieve groet

Antwoord
Mannen (de meesten dan) hebben een aparte manier om hun verdriet of pijn te verwerken, ze trekken zich terug in zichzelf, zij verdwijnen in hun mancave tot ze er overheen zijn. Vrouwen praten alles van zich af, iets dat mannen niet gauw zullen doen. Kan zijn dat hij niet wil dat je ook verdriet of pijn voelt.
Geef hem de tijd en stuur hem veel licht en liefde. Heb geduld dus, laat hem maar een poosje tot de blokkade weer wordt opgeheven. (Roos)