Q1413 Wie geeft mij goede raad?

Onbekend

Ik heb mijn Tweelingziel begin 2015 ontmoet. Beiden waren we 61 jaar en beiden voelden we dat dit iets heel speciaals was. In zijn woorden, die hij uitsprak tegen een goede vriend waarmee wij over onze ontmoeting spraken: ”We hebben elkaar herkend en erkend.’ Mooier kan het niet gezegd worden… Alle verschijnselen van de Liefde tussen Tweelingzielen hebben zich inmiddels aan ons voltrokken. Niet met elkaar kunnen en niet zonder elkaar. Aantrekken en afstoten. Heftige passie en totale overgave. Groot geluk en diepe wanhoop. Onvermogen om te communiceren. Nu heeft hij er een definitieve streep onder gezet, onder onze relatie. Ik denk dat onze Liefde te groot voor hem voelt, te aanwezig. Hij heeft ook last van bindingsangst en duwt zijn Liefde voor mij weg. Niet toevallig wees iemand mij kort na de breuk op het begrip van de Tweelingzielen/Zielsliefde. Nu heeft het een naam …. en kan ik inzien wat er is gebeurd en nog gebeurt tussen ons en met ons. Ik zit op dit moment in de heftigste pijnfase door het afgescheiden moeten zijn, door zijn keuze te stoppen omdat het volgens hem ‘nooit echt een relatie zal worden’ (vanwege de moeilijkheden die er op ons pad zijn, maar wat dus juist de groeipotentie is in een Zielsliefde-relatie.) Hij zegt zelfs dat hij niet geschikt is voor een relatie met wie dan ook, maar …. heeft meteen een andere vrouw die hun ontmoeting een ‘coup de foudre’ noemt. Dat heeft volgens mij niets met Zielsliefde te maken. Maar hij gaat daar nu compleet in op. Ik zou hem zo graag willen vertellen over Zielsliefde, dat het een naam heeft wat er tussen ons is. Zodat ook hij tot inzicht kan komen en niet vlucht in een ‘coup de foudre’ met een andere vrouw. En ook begrijpt wat er tussen ons is. Maar ik vraag aan jullie: Kan dat wel? Is het verstandig om hem informatie te sturen hierover? Is het beter om ook dat maar los te laten? Ik ben alleen zo bang dat die andere vrouw – voor wie hij nu natuurlijk compleet open staat – hem wijs maakt dat ZIJ voor elkaar zijn voorbestemd…. Ik weet het, angst is de slechtste raadgeefster en de grootste hindernis als je weer met je Twinsoul verenigd wilt worden. Wie geeft mij goede raad?

Antwoord 1
 Je bent gewoon fout ingelicht over wat tweelingziel liefde inhoudt. Tweelingziel liefde resoneert op een heel ander niveau. Wat jij beschrijft is een liefde tussen zielenmaten. Daarin zijn heel wat ellendige toestanden mogelijk. Goede raad? Loslaten en verder gaan met je eigen leven en spirituele groei. (Eddy en Rita)