Q1410 Kan het zo zijn dat hij het is?

Onbekend

Drie jaar geleden ging ik naar de mediamarkt waar hij als gitarist met zijn bandje een huiskamerconcert gaf. Ik heb hem daarvoor nooit interessant gevonden en ik ging ook niet er heen voor hem.Ik was er met twee van mijn kinderen en we gingen eerst naar de bioscoop en daarna even naar hun kijken. Op het moment dat ze binnen kwamen en gingen zitten trok mijn aandacht meteen naar hem toe en hij ook naar mij. Tijdens het spelen keek hij regelmatig mijn kant op en ik automatisch terug. Tenminste hij had een zonnebril op dus ik kon niet zien of zijn ogen mijn ogen kruiste maar ik voelde zijn blik. Nadat ze klaar waren met spelen stonden ze op en hij draaide op dat moment met zijn hele lijf en gezicht naar mij toe deed zijn zonnebril af en keek recht in mijn ogen. Op dat moment stond de tijd heel even stil, het voelde aan als minuten terwijl het maar enkele seconden waren. Sindsdien is hij nooit meer uit mijn gedachten geweest, mijn hele wereld stond op zijn kop en mijn huidige relatie stond op klappen omdat ik het niet meer kon uitbrengen om mijn liefde aan mijn partner te geven. Deze persoon heeft ook een eigen band waar hij in zingt en een half jaar na onze ontmoeting had hij een nieuw cd uit en de teksten in drie nummers zijn zo herkenbaar voor mij want waar hij over zingt is precies wat ik heb mee gemaakt met hem die dag. Mijn hart zegt dat hij mijn tweelingziel is, maar mijn hoofd zegt dat ik niet zo dom moet doen omdat hij een “redelijk” bekend persoon is. Dat was hij toen ook al maar minder dan nu. Ik weet het niet meer, en ik kan het hem niet vragen, dat durf ik ook niet. Ik ben bang dat ik mij zelf voor gek zet. Dat is waarschijnlijk ego maar hij is bekend dus er zijn wel meer vrouwen die dat zeggen natuurlijk. Ik wil zo graag antwoorden hier op.