Q1409 Tweelingsziel of uit de hand gelopen crush?

Onbekend

Om een lang verhaal kort te maken heb ik iemand ontmoet die tot op heden nog in mijn hoofd spookt… ik word er zelf gek van want het lijkt alsof ik haar niet uit mijn hoofd kan zetten. Het vreemde is dat wij elkaar eigenlijk nooit goed hebben leren kennen maar toch heeft diegene zo’n immense indruk op mij gemaakt, ik snap er niets van.. Nu dacht ik dat het opgelost zou zijn als ik haar niet meer zou zien omdat ik tijdelijke in een andere stad ging wonen, nou verkeerd gedacht het werd alleen maar erger.. Ik ben toen op onderzoek uitgegaan veel verschillende paragnosten/mediums gesproken die allemaal verschillende inzichten gaven waarvan twee zeiden het is je tweelingsziel, merendeel zei dat het niet klopte dat het alleen een zielconnectie was of vertelde dat er helemaal niets was, of dat het een proces is dat je niet kan vastleggen en dus niet konden bevestigen of het mijn tweelingsziel is. Kortom ik ben er nog steeds niet over uit.. ik herken wel enige kernmerken di e beschreven staan als tweelingsziel.. Alleen dit schijnt ook voor te komen bij gewone zielconnecties? het gevoel dat ik bij haar krijg is heel gemengd, ik voel me angstig en onzeker (bang dat ze door mij heen kan kijken),tegelijkertijd ook een soort verliefdheid maar op een niveau dat ik nog meer 1 keer heb meegemaakt en het voel ook nog anders. Het lijkt alsof ik haar heel goed ken maar tegelijkertijd ook weer niet, als ze me aankijkt “in de ogen” voel ik me heel warm maar ook heel naakt. En als wij samenwerkten gaat het prima zolang we niet communiceren, wanneer we proberen te praten gaat het fout ( dit heeft deels met de taalbarrière te maken). ik wil haar aandacht maar toch wil ik haar op afstand houden als ik aan haar denk voel ik me de ene keer verdrietig en de andere keer heel fijn. Verder heb ik de samenwerkingsband als een soort getouwtrek ervaren het was ook lastig omdat wij uit elkaar werden gehouden door een ander iemand. Ik hoop dat iemand mij een antwoord kan geven want zelf snap ik er vrij weinig van.. alvast bedankt 🙂

Antwoord
Volg je gevoel
(Elf)