Q1407 Kan iemand me vertellen waarom hij zo makkelijk mij kan ontkennen en of negeren?

Onbekend

Ik heb mijn zielsliefde ontmoet. We hebben echt maar paar weken samen gedate en opeens gooide hij alle deuren dicht. Zonder enige uitleg en nog steeds heb ik daar geen verklaring voor. Paar maanden later zei hij me dat hij nog veel aan me dacht en me niet vergeten was. Toen ik daar paar weken later op terug kwam gooide hij weer de deur dicht. Nu zijn we paar maanden verder en ik zie hem nog steeds wekelijks maar in groepsverband met sport omdat hij me trainer is. Hij negeert me nog steeds wel vaak. Heel af en toe komt hij uit het niet een praatje maken. Ik voel aan alles dat er meer is tussen ons. Hij zit niet lekker in zijn vel en dat is een een rede dat hij afstand neemt. Betekent dit dat hij me voor altijd blijft negeren? Ik ervaar al maanden liefdesverdriet en gaat niet over. Ik mis alles aan hem. Ook spreek ik mediums die zeggen dat hij terug komt. Ik ben alleen bang hem te verliezen aan een ander zonder dat we het samen gesproken hebben hierover. Kan iemand me vertellen waarom hij zo makkelijk mij kan ontkennen en of negeren?