Q1405 Aantrekken en afstoten?

Onbekend

Ongeveer 7 mnd terug heb ik weer een zielenmaatje ontmoet .Sinds ik op het spirituele pad zit bewust kom ik veel zielenmaatjes tegen .Maar deze man heb ik nu een relatie mee .Ik weet toevallig dat hij nog een jonge ziel is wat soms voor mij wat lastig is met bepaalde stukken en daardoor zijn de ruzies en spiegels erg heftig maar toch is het ook weer snel bijgelegd .Leerde hem op de sportschool kennen beide gekwetst , ik wilde dan ook geen relatie meer verlopig en mij richten op mezelf , hij idem dito.Totdat hij als kennis/vriend langs wilde komen omdat het eigenlijk vanaf dag 1 klikte.Ikzelf ben de bewuste van de twee en voelde al gelijk een aantrekking en een soort van ‘ bij deze man wil ik zijn , leren kennen , voelen etc. Hij was nog bezig met het verwerken van iets .Het begon te groeien en na de 3 de afspraak samen begonnen wij met handje vasthouden en zoenen .Maar kwam eruit dat hij nooit eerder een relatie heeft gehad , ook geen ervaring met kinde ren heeft en totaal geen zelfvertrouwen.De laatste tijd hebben wij wat sneller ruzie alleen trekken wij ook weer als een gek naar elkaar toe .Iemand dacht dat wij twins zijn maar weet dat het niet zo is en toen zei zij ook is zie echt een sterke band van vorige levens. Nah die wist ik ook al van regressietherapie .Mijn probleem nu is dat hij veel drinkt ook drugs gebruikt en heel onzeker is .dat uit zich ook in sex aangezien wij 7 mnd samen zijn en nog niet het echte sex zeg maar hebben gehad terwijl er wel verlangen is .Weet niet goed wat ik nu moet doen want wil zo graag intiem met hem zijn en een zijn , merk dat onze zielen al wel heel erg verbonden zijn maar het lijkt net of hij zich lichamelijk niet kan overgeven. Hij is echt mijn maatje , en ben vreselijk gek op hem maar hoe kunnen wij beter communiceren? groet