Q1400 Ik wordt hier soms zo ontzettend moe van?

Onbekend

Al die wijze raad over hoe je wel en niet om moet gaan met je “zielsliefde” de ene wijsneus schrijf er dit over en de ander weer dat..Volgens mij er er geen enkele verklaring voorhet fenomeen zielsliefde…Het doet pijn als je voor de zoveelste keer weer “afgewezen word” door (je) “zielsliefde” “persoon”(ziel) ik weet op het moment niet eens meer wat hij is of hoe ik hem moet noemen… Het is trekken en zodra je weer te dicht bij komt na een aantal maanden afwijzen en dan weer wegduwen..Je kunt allemaal zeggen dat je de liefde die je aan hem geef een te kort is wat je jezelf geef…Leef, geniet en leer er van jaja ik ga telkens door een hel…Ik ben inmiddels 64 jaar en het loopt al zo vanaf dat ik 51 was…. Dus mijn advies… Zielsliefde het overkomt je ineens en zodra dat besef binnen komt… Kappen met zo’n duw en trek relatie. Het levert je alleen leegte en verdriet.. Dus kom eens met iets nieuws.