Q1399 Ik wil hier echt van af wie kan mij helpen

Onbekend

Ik ben echt even radeloos en heel nieuwsgierig. Bijna 5 jr geleden mijn twin leren kennen. Fantastische tijd. Alle cliches aanwezig. Ik van mijn partner weg, alleen met twee kids. Enorm gegroeid. Mijn twin 4 jaar daarnaast bij gehad. Hij in relatie, veel ego. Trekken en afstoten continue. Ik heel heel hard aan mezelf en mijn leven gewerkt. Maar hij trok me steeds weer terug. Tot hij me steeds en steeds maar niet met rust liet. En ik er steeds en steeds meer genoeg van had. Ik heb wat te doen op deze wereld en prima als hij daar niet bij kan/wil/mag zijn. Maar laat me dan ajb. Ik heb het ergste gedaan en het gevolg is dat zijn relatie voorbij is. Heb vervolgens hem vollledig zijn eigen ding laten doen. Volledig geaccepteerd dat dat ons pad was. Ik mijn les, hij de zijne. Ieder ons eigen leven.Ik had alles na hard hard aan mezelf werken helemaal geaccepteerd en los gelaten. Ik wilde verder. En na 6 mnd eindelijk het gevoel dat het beter ging, mijn dagen werden niet meer beïnvloed door mijn gedachten/verlangen/gemis aan/naar/van hem. En again na 7 maanden zoekt hij me weeer op. Mijn leven op zijn kop, weeeer dezelfde patronen van duwen en afstoten, ook ik mijn oude patronen. en weer lijkt het alsof ik helemaal weer. Uiteindelijk weer een stormloop die nergens over ging. Opnieuw moet beginnen mijn eigen weg, energie, liefde en alles te hervinden. Ik heb al meerdere malen energetische hulp gehad en dat heeft mee veel gebracht. Maar ik ben weer terug bij af. Het beinvloed mijn dagen, mijn energie, mijn kracht. ik wil dieper gaan. Ik wil er van af, mijn eigen leven leiden, zonder zijn energie , gemis en het verleden te voelen. Wie o wie heeft een tip wie mij verder kan helpen in dit te doorbreken zodat ik zuiver, vrij en vol vertrouwen mijn eigen leven kan leiden zonder die twinsoul energie en nasleep. Ik zie hem volgend leven wel weer, vind het allemaal best. Wil gewoon lekker mijn leven kunnen leven en mijn pad lopen zonder dat zijn / onze energie mij er steeds van weg houdt. Want dat is een battle die niet te winnen is. Alleen na 100x vallen en opstaan in 4 jr tijd heeft het me weer in de greep. Ik wil en moet er vanaf omdat ik anders mijn pad niet kan lopen zoals ik voel dat het bedoeld is Herkenbaar voor iemand? Ervaringen? Tips voor hulp? Lieve dank x