Q1398 Tweelingziel niet meer voelen?

Onbekend

Het is al enkele maanden gedaan met mijn tweelingziel. Het was echt een intense pijn die ik ervaarde, de pijn is eigenlijk onbeschrijflijk. Ik voelde 2 maand lang veel emoties en wist nooit of ze van mij waren of van haar. Ik heb wel meegekregen dat zij zich ook zo verscheurd voelde en dat zij zich in een andere relatie heeft gestort om het zo te kunnen verwerken. Ik denk niet dat het haar zo gaat lukken. De laatste dagen voel ik eigenlijk veel minder, er komen geen heftige emoties meer binnen en ik voel eigenlijk vrij weinig nu. Doordat ik weinig voel begin ik zelfs te denken dat ik haar niet meer moet terwijl ik een maand geleden nog niks anders wou dan haar. Is dit herkenbaar voor iemand? Is dit een teken dat zij zich nu defenitief heeft afgesloten?