Q1397 Na 11 jaar vereniging of toch niet?

Onbekend

Ik en mijn tweelingziel hebben een relatie gehad in 2005, in 2007 zijn we uit elkaar gegaan en hebben tot heden altijd wel het contact gehouden over de mail, al waren die zeer schaars. Twee jaar geleden heb ik hem losgelaten omdat het proces tussen ons stagneerde en energieslopend werd, we kwamen niet verder dan mailcontact. Ik zeg er wel bij, bij ieder contact,onze liefde voor elkaar en de energie die er tussen ons hing voelbaar was en is. Plots ontving ik vorig jaar november een mail van hem. Het actief mailen en het initiatief kwam van mijn tweelingziel en niet meer van mij. Het viel hem op dat ik niet meer afhankelijk was van hem zodoende dat hij nieuwsgieriger werd naar mij. Ik heb hem toen laten weten dat we verder overgaan naar een leuke relaxte afspraak of we gaan ieder ons eigen weg. Tot mijn verbazing kiest hij voor de afspraak en wil mij weer beter leren kennen. Nu zijn de rollen omgedraaid dat ik nu niet goed weet wat ik ermee aan moet ook al voel ik de a antrekkingskracht tussen ons zo sterk.

Antwoord 1
Ik denk dat mensen die van jou houden ook het meeste gekwetst kunnen worden door jou. Je tz is in een leerproces en dit vluchtgedrag naar anderen toe is een vorm van angst: angst voor het verlies van jou. Nogal tegenstrijdig, dat wel, maar geef hem de tijd. Dus wees geduldig en liefdevol. Help hem zoveel mogelijk met positieve gedachten.
(Roos)

Antwoord 2
Het is duidelijk dat die persoon niet je twz is. Heel deze situatie zorgt er voor dat je blijft steken in iets dat de aandacht niet waard is. En aan ‘Roos’ (antwoord 1) Komaan zeg, geloof je dat nu zelf? (Eddy en Rita)