Q1396 Wie herkent dit?

Onbekend

Na bijna 20 jaar eindelijk elkaar kort spreken terwijl je maar 500m van elkaar woont message: Wie herkent dit en hoe ga je verder! Opeens ben ik iemand anders. Opeens lijkt de onzichtbare barrière opgeheven te zijn. Het universum speelt zijn prachtige muziek en ik kan het weer horen. Ik voel bevrijding, opluchting, klaarheid, berusting en dit alles door onze 5 minuten in een ontmoeting die voor iedereen om ons heen als toevallig beschouwd zou kunnen worden. Na onze zeer korte liefderelatie zag ik je nadat onze levens zo’n andere kant opgingen. De eerste keer toen ik je sprak wou je het niet horen. De tweede keer voelde ik dat er bij jou geen ruimte was, de derde keer nam je zoveel afstand maar nu zag ik je geluk. Je liet me zien dat je je plek gevonden hebt. Dat je daar nu bent waar je wil zijn. Ook jij ervaart de rijkdom van onvoorwaardelijke liefde. Wat ben ik blij dat ik dit mocht zien. Ik keek in je ogen en zag onze zielen gaan. De verbinding gelegd, de verzoening gegeven. De openheid, de liefde, de eeuwigheid maar vooral ook de spijt. De keuzes die ik maakte, de opeenstapeling van acties die zich verweven hebben tot mijn prachtige leven maar altijd het vreselijke gemis. Wat als…. Het wachten is voorbij, de verbintenis is er, de vrijheid heb ik terug gekregen. Mijn vleugels zijn hersteld, mijn ziel weer verbonden maar vooral dat ik je niet kwijt ben. Dat het zo goed is, dat het voor altijd goed is, dat deze verbintenis zelfs dit leven overstijgt. Ik ben je eeuwig dankbaar voor deze wijze les, de pijn, het onbegrip, de boosheid maar vooral voor je eeuwige verbintenis. Will meet again…… Ik kan verder gaan, op zoek naar mijn andere stukje van mijn ziel. Mijn rode draad….

Antwoord 1
Wat ik uit jouw verhaal lees, dat je een focus hebt op hem dan naar jezelf. Waar het omdraait bij tweelingzielen dat je het meer bij jezelf moet zoeken wat het met jou doet. Hoe hij erin staat, kan je op de man af vragen. Waarom hij het niet voelt zoals jij is omdat hij nog niet zover is volledig in zijn gevoel te zitten. In het proces van tweelingzielen dwing je elkaar niet. Ik denk ook wel dat je iet meer zelfstandiger moet worden ipv afhankelijk hoe hij erin staat.
(Onbekend)

Antwoord 2
Mooi dat je geheeld bent, Mooi dat je vleugels uit de kooi zijn kunnen komen. Floyd had het goed bedoeld. Heel en vlieg. will meet again …
(Onbekend)

Antwoord 3
Ja, er is in principe contact na het overlijden van je TZ. In mijn geval iig wel. Hij is nu 2 maanden terug overleden, heel plotseling. Ik weet het pas sinds deze week, omdat er eigenlijk bijna alleen telepathisch contact was. Na die tijd kreeg ik bepaalde liedjes door, droomde ik over hem en een dag voordat ik via internet erachter kwam dat ie is overleden had ik een droom waarin ik er op werd gewezen dat hij overleden was. Nu is het even heel erg rustig, maar ik moet ook echt even het slechte nieuws laten bezinken…. (Onbekend)