Q1395 Is dit eerste liefde of meer?

Onbekend

Toen ik nog in een andere relatie zat, met een vriend van hem, leerde ik hem kennen. hij zei dat hij vanaf het begin gevoelens voor me had. ik stond er verder niet bij stil. ik zat tenslotte in een relatie met zijn vriend. kort daarna is het uit gegaan tussen mij en zijn vriend en ben ik verhuisd naar een andere stad. na een jaar ben ik teruggekomen, waarna hij meteen weer contact met mij zocht. ik voelde me meteen vanaf het eerste moment dat ik het ontmoete al op echt op mijn gemak bij hem.en we spraken veel af. op een gegeven moment hebben wij een relatie gekregen, in onze relatie ging alles vanzelf, het voelde zo goed. ik had me nog nooit zo bij iemand anders gevoeld. op een gegeven moment, ben ik depresief geraakt en mijzelf kwijt geraakt. waardoor wij na 2 jaar uit elkaar zijn gegaan. we zijn nu een halfjaar uit elkaar, hij heeft inmiddels een vriendin en we hebben al het contact verbroken. maar nog steeds kan ik voelen dat hij van me houd, als hij me mist etc. als ik mijzelf ervoor open stel, kan ik voelen wat hij voelt.., maar omdat mijn eerste echte r elatie was, kan ik niet plaatsen of het een eerste liefde was of dat het meer is..