Q1392 Tweelingzielen?

Onbekend

Ongeveer 3 jaar geleden kwam ik hem tegen. Ik kan me dat moment nog héél goed herinneren en mijn eerste gedachte toen ik hem zag was: “wie ben jij?” Vervolgens begon er een periode waarin hij de hele tijd alles voor me wilde doen en contact zocht maar ik had zoiets van: “jij bent zo verzekerd van jezelf dat je alles krijgt wat je wilt” en ik had het gevoel: dit moet ik hem afleren. Ik denk dat ik de eerste was die begon met afstoten, ook uit angst dat ik wel eens heel veel van deze persoon zou kunnen houden. Vervolgens een periode aantrekken, afstoten. De laatste tijd is het net alsof we harmoniseren en “maatjes” worden. Er is een groot vertrouwen in elkaar en ik vraag me af of wij tweelingzielen zijn of niet. Ik heb de afgelopen jaren héél veel geleerd en ben ontzettend vooruit gegaan in mijn ontwikkeling dus…..ben benieuwd of dit inderdaad zo is. Wat ik vroeger moeilijk vond, onvoorwaardelijk houden van, is nu iets wat veel gemakkelijker is geworden. Ik ben héél benieuwd naar jullie antwoord. Groetjes….
Afgelopen nacht had ik een droom van een echtpaar wat bij me stond en wat ik in werkelijkheid ken. Opeens zag ik de man twee keer en de vrouw niet. De vrouw was veranderd in de man met hetzelfde gezicht, lichaam etc. en ze zei tegen mij: “vanaf nu zul je dit vaker gaan zien” Ik keek en keek en was héél verbaasd. Vandaar ook mijn vraag: zou het kunnen zijn dat wij inderdaad tweelingzielen zijn? Bedankt.

Antwoord 1
Ja jullie zijn tweelingzielwn zij probeerd dat jou duidelijk te maken op verschillende marnieren.Dat heeft jou tweelingziel ook al gedaan.Maar toen zag jij dat niet.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja, is ook mijn mening, tweelingzielen volop, alleszins herkenbaar
(WieWeet)