Q1391 Wat is dit?

Onbekend

Hallo , ik heb al enige ervaring met zielsverwanten vooral karmische ervaringen.Zo begon mijn energetisch vrijen na het ontmoeten met een zware karmische relatie .Dat is uitgewerkt en zie hem nu zo n 15 mnd niet meer.Mis hem ook niet ed .Afgelopen januari ontmoette ik weer een karmische relatie , ook een heftige waarbij de aantrekkingskracht echt niet te harden was en moesten afspreken.Na ook veel energetisch vrijen moesten we elkaar ook zien was echt een soort drang.We kregen een relatie maar bij de eerste ruzie ging het uit en is ook niet meer goed gekomen.Wel was ik er verdrietig en verbaasd over omdat ik dacht en voelde dat we bij elkaar hoorden.Nu maanden verder dacht ik niet veel meer aan hem ook dus weet je dat het karmische weer uitgewerkt is .Maar in mei is mijn oma overleden, was erg verdrietig maar ook wat betreft mannen en mijn relaties.Dat ik altijd mijn hart en ziel voor 200 % .En dan is de kans op kwetsbaarheid ook heel groot.De laatste weken leefde i k wel wat in verdriet , onbegrip en eenzaamheid .Maar vooral moe, moe van alle liefde en energie geven .Maar nu 5 weken terug of zo leerde ik iemand kennen via een spirisite op facebook.Voelde een soort herkenning en merkte dat ik hem interessant vind .Alleen wil ik me niet gelijk weer in een soort van zielsliefde storten .Want wat als dit ook niet is dat ik dacht 🙁 .Dus dacht nah zie wel hoe dit is .Merkte dat hij snel daarna op mij in voelde en dat zijn energie echt enorm prettig voor me is .Voel het in mijn hele lichaam en ziel.We praten eigenlijk helemaal niet op FB maar hij voelt steeds vaker op mij in .Met gisteren en vandaag echt op een super intense manier.Onze zielen hangen om ons heen en voelde gisteren dat hij energetisch telkens aan mij zat.Vanmorgen uurtje of 5/6 dacht ik jee wat voel ik toch .Ben een soort van verliefd voel hem overal en merkte dat we nog steeds alleen maar aan het vrijen zijn.Ik krijg hem nu helemaal niet meer uit mijn systeem.Probeer mijn aan dacht op andere dingen te richten maar liefst vertoef ik de hele dag met hem in deze bubbel.Vriend van mij heeft een kaart getrokken en zij jullie zijn soulmates .Maar zo voelt het ook , ik vind hem intens fijn .Zijn energie wil ik nooit meer van af ..en ben weer bang dat ik als een blok voor hem val .Als ik van iemand hou ga ik vaak te snel , dat is mijn valkuil die ken ik van mijn laatste relatie .Maar het lijkt wel alsof ik dit niet kan tegenhouden .Voel me zo aangetrokken tot hem nog erger dan met de karmische relaties die ik heb gehad .Ook nu heb ik een drang bij hem te zijn en dat is zo bizar ken hem nu in dit leven pas 5 weken 😀 .Maar zou geloof ik dagen met hem kunnen knuffelen .Alles stroomt kwa energie en inmiddels ben ik wat misselijk van deze twee nachten 😀 Alleen nu mijn dilemma , weet zeker dat hij hetzelfde voelt .Ik ben nu op een punt dat ik niet meer de eerste stap zet omdat ik dat altijd heb gedaan en ik daar vaak in ben gekwetst dus.Hij is net zo geloof ook niet dat hij de stap durft te zetten , om zijn redenen.Maar zo blijven we energetisch met elkaar vrijen maar als mens durven we niks ..Hoe kan ik dit doorbreken op een of andere manier? liefs

Antwoord 1
Gewoon naar hem mailen zo van: hoe gaat het met jou. Als jullie soulmates van elkaar zijn zal hij toch reageren.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dag lieve onbekende, Hoe herkenbaar. Ik had het zelf geschreven kunnen hebben. Zit er zelf ook middenin. Al van jongs af aan heb ik met sommige mensen (altijd mannen, vroeger jongens) dat er een zielsconnectie is, ontzettende aantrekkingskracht. Ik kon en kan ook verliefd worden in een seconde, op het eerste gezicht. Dat is me dan ook al vaak overkomen. Hoe schuldig ik me daar wel niet om heb gevoeld in mijn relatie…ik heb een goede relatie die al heel lang duurt, maar toch ben ik talloze keren verliefd geworden op andere mannen met wie ik dan een levensgrote aantrekkingskracht voelde, zo erg dat ik er heel graag iets mee wilde doen. Maar dit deed ik nooit. Inmiddels, jaren verder, ben ik erachter dat ik polyamoreus ben. Ik kan van meerdere mensen houden en liefde mee delen. Een vriendin die het ook is, wees mij erop, en het klopt. Ik heb dit nog niet met mijn partner besproken omdat ik weet dat hij er niet voor open staat en heel bang is om me kwijt te raken. Ik ben ermee bezig hoe ik dit het beste kan doen, maar goed, daar ging je vraag niet over.
Ik herken het heftige van een zielsconnectie zoals jij het beschrijft, je totaal willen geven maar ook weer niet omdat je niet gekwetst wilt worden. Ik heb dat op dit moment ook bij de hand; er is een man met wie ik een heel heftige aantrekking ervaar en hij met mij. Hij is niet verliefd zegt hij, maar wel enorm tot mij aangetrokken. Ik ben het beiden. Tussen ons is heel lang niets gebeurd, we waren heel goede vrienden, maar het voelde wel heel fijn, alsof er op energetisch vlak vanalles klikte. Ons contact werd intenser, hij begon me af en toe een knuffel te geven, daarna eens een zoen op mijn wang, en later konden we ons geen van beiden meer bedwingen en omhelsden we elkaar voor lange tijd en hebben we ook gezoend. Ik hoef je niet te vertellen hoe fijn dat was. Daarna hebben we elkaar nog een keer één op één ontmoet en weer gezoend en een beetje gevreeën en het allerliefst had ik me totaal aan hem gegeven, maar ik kon het niet, mijn relatie hield me tegen. Ik moet dat eerst uitwerken.
Mijn antwoord op jouw vraag is dat wanneer jullie beiden vrij zijn en niets het contact in de weg staat, ik er gewoon voor zou gaan als ik jou was. Spring in het diepe, geniet er met je hele wezen van, zielsliefde is niet iets dat mondjesmaat beleefd kan worden, dat gaat met heel je hart en ziel. De pijn kan ook heel heftig zijn weet ik uit ervaring. Na ons intense contact hebben die man en ik een gesprek gehad over wat er gebeurd was, en hij vroeg of ik verliefd op hem was. Ik kon dat niet ontkennen, dat was wel heel duidelijk. Hij zei toen dat dat stuk niet wederzijds was. En dat heeft me erg veel pijn gegeven. Ik zat erin met mijn hele hart en voor hem was het “alleen” maar aantrekkingskracht. Met wel vanuit liefde. En nu ik er een tijd later over nadenk, vind ik het eigenlijk wel heel mooi zo. Hij voelde ook een zielsconnectie, zei dat hij het al wist toen hij me voor het eerst zag. Ik voelde hetzelfde. Maar misschien noem ik het anders; verliefdheid. Hoe het ook zij, ik heb heel wat uit te werken en weet niet hoe alles verder zal gaan. Dat ik met die man nog niet klaar ben weet ik wel. We zullen elkaar weer gaan zien. Ik wens jou een heel mooie reis en hoop dat je hier nog komt vertellen hoe het met je gaat en wat je gedaan hebt. Als laatste wil ik nog zeggen dat je (veel) meer dan één zielsconnectie of soulmate kunt hebben. Men zegt dat er van een tweelingziel maar een rondloopt, en dat geloof ik ook wel. Maar contact met een soulmate kan ook heel heftig zijn.
X(een lotgenote)

Antwoord 3
Hier ben ik nog weer even, van het verhaal dat ik het zo herken. Ik lees net je stukje nog eens door en je vraagt wat jullie kunnen doen als geen van beiden de eerste stap durft te zetten. Zo was het precies tussen mijn soulmate en mij, we hebben meer dan een jaar om elkaar heen gedraaid. We brachten wel steeds vaker tijd met elkaar door en dan kwamen er gesprekken op gang die heel persoonlijk waren. Over wat hem allemaal bezighield en mij, en na een jaar was de sfeer er plotseling naar dat we elkaar opeens durfden aan te raken. Hij begon ermee, zei dat hij dat al zo lang wilde, en ik liet hem me omhelzen. Het voelde als thuiskomen. Dus probeer geduld te hebben en elkaar eerst wat te leren kennen. Als het zo goed klikt dan is dat ook heel fijn, gewoon met elkaar praten, elkaar in de ogen kijken. De rest komt vanzelf! Liefs..
(Onbekend)

Antwoord 4
Hoihoi , wel fijn dat er herkenning is heh .Ja is inderdaad waar dat je meerdere soulmates kunt hebben.Alleen merk ik dat hij soms nog behoorlijk vast zit in de derde dimensie .Ja in deze korte tijd ben ik wat impulsief geweest weer en heb hem verwijderd.Misschien uit angst of misschien omdat wat jij ook al zei , ik misschien onbewust het gevoel heb dat hij misschien niet hetzelfde voelt .Ik cijfer mezelf meestal gelijk alweer weg .En geef het geen kans blijkbaar door alle mislukte relaties ed.En ja hij heeft me nu ergens in gespiegeld , niet eens met woorden ed maar met een soort aantrekking afstoot gevoel .Ik had zelf effe het gevoel te moeten weglopen wat ik dus ook heb gedaan :(.Ja ach soms maak ik dit soort foutjes , en weet niet eens hoe ik het weer moet fixen. Sinds dat moment voel ik hem ook niet.Misschien stukje van mijn ego .Wel tril ik me helemaal kapot en trek ik ook engelenkaartjes ed , en die gaf aan ‘ deze relatie is het wachten waard ‘ .is natuurlijk ook zo, je kunt niets dwingen of forceren , en geloof ik dat wij vrouwen nogal weinig geduld hebben soms hahahha. Hij likte nog wel dingen van me en vooral als ik iets trok over soulmates of etc .Nog steeds wil ik hem fijnknuffelen :D, maar ja kans is er dat hij op me af is geknapt nu , en mijn reactie niet begrijpt en na ja ik ben weer eens stom :(…ik geloof dat alles zo gebeurd zoals het mag gebeuren.Weet wel dat hij ook niet okee in zijn vel zit ..Alleen nu laat ik de dingen over aan goddelijke timing en moet ik leren om nog meer geduld te hebben.Moeilijke situatie bij jou ook .Polyamorie kan ik wel inkomen hoor , waarom maar van een persoon houden als je ook van meerdere kunt houden? is dat niet liefde? 🙂 over meneer gesproken hij is net als ik single , en beschadigd kwa liefde…liefs
(Onbekend)

Antwoord 5
Ben ik weer , het was allemaal kort maar krachtig .Had hem verwijderd maar toch moest ik hem vertellen waarom .Kwam later een heel verhaal uit over wat ik totaal niet ben en werd afgeschilderd als iemand die meer voor moet stellen dan ik .Ik ben me echt wel bewust wat we hadden , maar blijkbaar is het niet zo van zijn kant .De verbinding is verbroken en toch kan ik mezelf weer voor me kop schieten.Ik ging gelijk kapot van binnen en werd nu zo boos dat ik energetisch niet lief ben ..wilde het even melden dat het kort maar krachtig was.En met zulke verheven personen wil ik niet eens omgaan , Liefs
(Onbekend)

Antwoord 6
Hoi, Het onderstaande komt misschien wat ‘hard’ over. Het is echter vanuit pure liefde geschreven. Ik heb namelijk ook lang geworsteld met het concept ‘tweelingziel’ en weet hoe verscheurend dit kan zijn. Volgens mij wordt het tijd voor je om weer op aarde te komen. Te voelen wat er echt is en voor welke pijn je wegloopt. Mijn mening: ‘Tweelingzielen’ zijn niets meer dan een stel waarvan de één bindingsangst,- en de ander verlatingsangst heeft. Je doet elkaar pijn en diegene met de verlatingsangst laat zich keer op keer slecht behandelen. Door er een spiritueel etiketje op te plakken praat je voor jezelf goed dat je telkens afbreuk pleegt aan je eigenwaarde en jezelf verliest in één of meerdere mensen die geen relatie met je willen. Vervolgens komen de theorieën over dat de ander onbewust is, in een andere dimensie zit of nog karma uit te werken heeft ofzo. Get real. Dat is geen spiritualiteit maar new age crap. Spiritualiteit is met je poten in de klei staan en voelen waar je voor wegloopt. Bij tweelingzielen zit dit vaak in oude pijn van vroeger over ouders die (emotioneel) gezien niet beschikbaar waren, misbruik etc. Je hoopt dat deze pijn, die onbewust op de achtergrond knaagt, verdwijnt als je jou grote liefde tegenkomt, als de planeten op een bepaalde rij staan, als de engelenkaarten het zeggen etc. Maar dat is allemaal afleiding en een speeltje van het ego; vorming van een ‘spirituele’ identiteit zodat je niet hoeft te voelen wat er daadwerkelijk is. Het vervelende gevoel waar je van af wilt, zal telkens weer terugkomen en getriggerd worden door je tweelingziel(en). Zijn of haar werkelijke functie is om je bewust te maken van je oude wonden – zodat je deze kunt gaan doorvoelen en helen. Al je gekwetste innerlijke kinderen zullen gaan schreeuwen om aandacht en liefde. Omdat dit geen fijn gevoel is, blijven we echter liever hopen dat het ooit wel goed komt met onze tweelingziel. Elke vorm van contact doet het nare gevoel in je buik, de onrust in je hoofd en de benauwheid op je borst immers weer even bedaren. Dat maakt dat je afhankelijk wordt van de goedkeuring van je tweelingziel. En dat is funest voor je levenslust en eigenwaarde. Voel wat het met je lichaam doet als je voor jezelf kiest. Tip is om je daarbij goed te verankeren in je lichaam. Houdt je aandacht bij je benen, armen en ademhaling, maar laat de gevoelens in je romp er ook zijn. Als je moet huilen, huil dan. Als je wilt schreeuwen, schreeuw. Laat alles eruit (dit kan overigens een langdurig proces zijn – het is niet na één keer klaar). Oordeel niet. Onderzoek vervolgens hoe je vroeger als kind gekwetst bent geweest – dat zijn we allemaal – en geef liefde aan alles in jezelf wat je niet leuk vind en wat niet mag zijn. Van daar uit ga je begrijpen dat die hele tweelingzielencrap niets meer is dan gekwetste delen van jezelf die om liefde en aandacht vragen. Jij bent echter de enige persoon die hen dit onvoorwaardelijk kan geven. Als een ander het moet geven, raak je afhankelijk en verstrikt, en dat is iets wat ongezond is. The moment you want something from another person, you have forgotten who you truly are. Tot slot: lees het boek ‘liefdesbang’.
(Onbekend)