Q1384 Kan het zo zijn dat je beide weet dat je elkaars twin bent, maar dat je toch nooit samen komt en er nooit meer contact is?

A.

1 Januari 2002 heb ik mijn twin voor het eerst ontmoet. Ik was me er toen nog niet van bewust dat hij mijn twin was, maar vond hem wel gelijk heel bijzonder. Op dat moment dacht ik dat hij mij maar raar en vreemd vond, (waar ik hem geen ongelijk in kon geven want ik heb hem toen geheel tegen mijn natuur in gelijk de liefde verklaard hihi) maar later bleek dat hij meteen het zelfde voor mij voelde. Hij heeft ook steeds aan mijn ”vriendin” gevraagd of ze aan mij wilde vragen of ik met hem wilde afspreken. Ze heeft dit echter nooit tegen mij gezegd. Ik wist dus van niks. In Juli 2003 ben ik hem opnieuw tegen gekomen. We hebben hier toen over gesproken en op dat moment kwam bij mij angst naar boven en begon ik hem af te stoten. Al vrij snel kwam ik weer bij mijn positieve (om het zo maar te noemen) maar begon hij mij af te stoten, wat ik ook wel kan begrijpen gezien mijn gedrag daar voor. We hebben nooit echt een relatie gehad maar zijn wel om elkaar heen blijven draaien. In Juli 2005 heb ik hem voor het laatst gezien. Bij het afscheid wist ik dat het een hele lange tijd zou duren voor ik hem weer zou zien.En er was ook de angst dat ik hem nooit meer zou zien. Terwijl er toen helemaal geen reden voor was. Helaas heb ik dit wel goed aangevoeld want vanaf dat moment is er geen contact meer geweest. Hij is echter nooit meer uit mijn gedachten geweest, en ik heb altijd de overtuiging gehad dat wij weer wel samen zouden komen. Begin dit jaar (2015) ben ik hem gaan zoeken op facebook en er achter gekomen dat hij inmiddels aan de andere kant van de wereld woont, ( Komt hij ook vandaan) getrouwd is, een kindje heeft en een tweede op komst. Natuurlijk heeft deze wetenschap mijn veel pijn gedaan maar ik ben ook heel blij voor hem dat hij kinderen heeft. Ik weet hoe belangrijk dit voor hem is. Het stomme is dat ik destijds tegen hem gezegd heb dat wij een blank, blond jongentje met flaporen zouden krijgen. En hij heeft inderdaad een blond, blank ventje met schattige flapoortjes haha. Terwijl hij en zijn vrouw beide zwart haar hebben.En zijn vrouw zelfs een donkere huidskleur heeft. Ik heb hem verteld dat ik als kind al droomde om in een land te gaan wonen waar veel groen is, er bergen en rivieren zijn en het ook vaak mistig is. Op zijn profielfoto staat hij op een groene berg bij een rivier in de mist met een t-shirt aan met een tekst er op die (voor mij gevoel) betrekking heeft op mij. En zo staan er nog wel meer foto’s op die ik ”snap”. Ook kan ik me herinneren dat ik in 2007 op zijn verjaardag ineens een onverklaarbare drang kreeg hem (anoniem) te bellen en de telefoon 1x over te laten gaan. Ik heb dit ook gedaan. Sinds 2013 gaat op mijn verjaardag mijn telefoon 1x over. Misschien ben ik gek maar heb sterk het gevoel dat hij dit is. Ik ben niet van plan zelf contact met hem op te nemen want ik wil zijn geluk niet verstoren ofzo. Maar ik kan mij ook niet aan het gevoel onttrekken dat hij ook het gevoel heeft dat wij bij elkaar horen.
Na deze lange inleiding (Sorry daarvoor) nu dus mijn vraag. Kan het zo zijn dat je beide weet dat je elkaars twin bent, maar dat je toch nooit samen komt en er nooit meer contact is? Ik hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven. In ieder geval bedankt voor het lezen van mijn verhaal.