Q1382 Niet meer verliefd kunnen worden?

Onbekend

Het lijkt of ik niet meer verliefd kan worden op een ander. herkent iemand dit?

Antwoord 1
Jazeker herken dit maar al te goed mijn tz is nu gevlucht in andere relatie, dus ik heb hem moeten ‘loslaten’. Ik probeer nu wat te werken aan mezelf. Maar ik heb wel steeds het gevoel als mijn tz niet naar mij terugkeert dat ik geen andere relatie meer wil omdat het te diep zit.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik herken het maar al te best. Waar ik in het verleden wel eens naar vrouwen keek als een gezonde man, interreseert het me na onze ” blikseminslag ” helemaal niet meer. Er is geen vrouw die haar kan tippen. Zo’n diepe liefde had ik nooit eerder gevoeld, en zelf nu we uit elkaar zijn. Blijft ze degene waar ik smorgens mee opsta en s’avonds mee naar bed ga. Het is aan de ene kant iets heel moois, maar ook heel pijnlijk aan de andere kant. (Aluco)