Q1381 Waarom heeft de één altijd zoveel pijn?

Onbekend

Waarom heeft degene die afstoot het altijd beter dan de ander? Eerst zegt hij dat hij zielsveel van mij houdt en bang is om mij te verliezen en vervolgens stoot hij mij keihard uit angst af. Meneer staat WEER op datingsites en heeft binnenkort een date. Het interesseert hem geen ene male moer hoe ik mij daarbij voel. Zijn gevoelens voor mij zijn volledig geblokkeerd en het lijkt nu wel een narcist. Ik zit leuk met een blokkade dat ik mij niet kan overgeven aan een andere man en meneer die hangt lekker de vrijgezel uit. Ik accepteer dit gedrag niet. Hoe kan ik nu accepteren wat hij doet?? De volgende keer, net als nu, doet hij het weer! Deze les lijkt hij maar niet te leren. Ik probeer los te laten, maar energetisch voel ik hem zeer sterk,… ik ga hier door onderdoor. Hoe kom ik door deze afgrijselijk pijn heen?

Antwoord 1
Ik begrijp jou maar al te goed hoor. Bij mij is het ook de tweede keer dat mijn twin vlucht in andere relatie en heb ook al veel verdriet gehad, kan niet beschrijven hoeveel pijn dit doet. Maar nu vorig weekend is ie terug met mij beginnen praten maar ik laat het initiatief aan hem. Ik heb hem ook moeten ‘loslaten’. Maar als ie je twin is komt ie sowieso terug hoeveel pijn hij je ook nu doet. Veel moed.
(Onbekend)

Antwoord 2
Hij moet toch ook verder met zijn leven. Als jij voor je man blijft kiezen en niet voor jou tweelingziel wat moet hij dan. Je kan toch niet jaar in jaar uit elkaar blijven voelen zonder dat er iets gebeurd. Hij heeft het zelfde proces meegemaakt als jou hij weet er alles van. Hij geeft zielsveel om jou en wil jou niet kwetsen om jou gevoelens.Maar als jij niet inziet dat hij de ware voor jou is zullen er problemen voor blijven doen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Zielsliefde herinnert ons eraan wie we zijn, wie we al die tijd waren en wat er veranderd moet worden om de persoon te worden die we diep van binnen werkelijk zijn. Zielsliefde is zoveel om elkaar geven dat je elkaar de ruimte geeft om verder te groeien. Eerlijk zijn tegenover elkaar en de ander een spiegel voorhouden op belangrijke leermomenten in het leven. Het mooie van zielsliefde is dat het altijd terugkomt, het kent geen eind, het zal altijd blijven bestaan.
(Onbekend)