Q1380 Komen tweelingzielen sowieso weer samen?

Onbekend

Mijn tweelingziel heeft onze relatie ongedaan gemaakt, wilt terug vrienden zijn, maar dit is de tweede keer al, als we in vriendenzone zijn kust hij mij dan ineens weer en doen we weer intieme dingen samen. Hij trekt mij dus aan maar stoot mij ook af en nu stoot hij mij af, want is halsoverkop met iemand anders begonnen zonder mij op de hoogte te brengen. Hij ontkent dat hij mij graag ziet ontkent ook onze band. Hij hield ook al 7 weken afstand en had dan ineens beslissing genomen zegt hij, maar ik weet zeker dat we tweelingzielen zijn na alles hier gelezen te hebben. Ik lees hier dat je uiteindelijk weer samen komt met die persoon, ik wil echt wachten op hem ook al zegt ie dat ik dat niet mag doen, ie zegt ook dat ie mij niet waard is, maar dit is echt niet waar, we zouden heel gelukkig zijn, zou het helpen als ik hem vertel dat we zielsverwanten/tweelingzielen zijn, komen we echt weer samen? Ik weet gewoon dat ik niet zonder hem kan, mijn hart bloedt momenteel…