Q1379 Loslaten of koesteren?

Onbekend

Ik ken mijn tz nu ruim twee jaar wij hadden een korte liefdesrelatie…maar ik kon dat op dat moment nog niet. Hij kon daar niet mee omgaan..dus hij had contact verbroken. Wat mij vedriet deed. De band die wij hebben heb ik nooit eerder gehad, voelt zo intens, ik herken mezelf in hem, ik voel zijn pijn. En door hem zie ik wie ik echt ben. Wij hebben geen woorden voor, de aantrekkingskracht is zo heftig tussen ons..is bijna verstikkend. We weten allebei niet mee om te gaan. Hij is verliefd op mij maar verzet zich hier tegen mede door zijn geloof(moslim) kunnen wij moeilijk samen zijn. Ik hou van hem als mens. Als we elkaar in de ogen kijken is daar erkenning en liefde. We zijn al gelukkig met de energie die we delen. Seks hebben we geeneens nodig om de liefde te voelen. Een jaar lang hadden we geen contact…hij is bij mij terug gekomen. We willen een relatie maar weten niet hoe…hij raakt hier in gevecht met zichzelf…ik heb contact losgelaten maar hij komt steeds weer terug. Ik merk dat ik ook steeds meer naar hem verlang. Hij had in dat jaar iemand ontmoet maar kon mij niet vergeten. Ik heb in dat jaar een kind gekregen. We zijn allebei single. Moeten wij elkaar losten? Mijn hart zegt dat t beter is…maar ik weet ook dat hij bij me hoort…omdat hij laat mij ook niet gaan.

Antwoord 1
Dat hangt echt af van de Zielsopdracht en wat God voor jou in petto heeft!! Ik spreek namens mijn eigen ervaring. Mijn TZ kwam ik mijn leven toen ik 14 was, toen ik 21 was heb ik contact gezocht, hij was toen verbonden in relatie, hier en daar kwam ik hem vaak tegen, en kwam het groei proces op gang. Later werd het te heftig en kon ik hem maar niet loslaten. Me TZ werd toen vader, dus ik moest loslaten. Toen vroeg ik hulp aan God, en kwam er een Zielsverwant op hoger niveau op mijn pad, daar kon ik mijn verhaal aan kwijt, nu bleek dat ik met deze dierbare zielsverwant een leven heb samen geleefd als broer en zus! Door deze vriendschap ben ik enórm gegroeid, ik heb mijn loslaat diploma gehaald en ben opnieuw geboren! Ik weet dankzij God, mijn Levenstaak. En dat heeft niks met me TZ te maken! En ik kom in dit leven ook niet samen met hem. Hij heeft een gezin en ik wil me energie niet verspillen om relaties kapot te maken. Ik weet dat ik verbonden ben op zielsniveau met me TZ en dat is meer dan voldoende, mijn trein gaat verder en ik ben niet van plan om te wachten op me TZ, dat heb ik in de begin periode te lang gedaan en werd er erg ongelukkig van. Ik weet dat ik ook gelukkig kan zijn met een andere man, wan dat weet ik uit ervaring, dat was fijn om te weten. Mij TZ heeft zijn leven, eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe het eruit ziet, ik weet dankzij mijn Engelen en God dat hij gelukkig is. En dat is voor mij voldoende. Ik hoop dat je wat heb aan mijn antwoord. Voor vragen kan je altijd mailen 🙂 groet
(Elishiva)

Antwoord 2
Het is denk ik verstandig om elkaar even lucht te geven. Jullie verdrinken haast in elkaar waardoor je juist niet weet wie jij nu eigenlijk precies bent als je een tijdje niet zo met hem bezig bent maar meer met jezelf. Die verbinding die jullie hebben blijft altijd bestaan dus je kan elkaar nooit helemaal kwijtraken. Hoe meer tijd je in jezelf gaat steken hoe rustiger en duidelijker jullie relatie zal worden. Dat ga je gaandeweg je proces vanzelf merken.
(Onbekend)