Q1375 Alleen nog maar oog voor mijn Tweelingziel?

Onbekend

Ik ken mijn TZ nu een jaar en ik heb er sinds kort vrede mee dat wij op dit moment (nog) geen aardse liefdesrelatie aan kunnen gaan. Omdat ik we er simpelweg nog niet klaar voor zijn. Ik heb echter wel behoefte aan een relatie, maar ik weet echter ook heel diep van binnen dat alleen hij de energie heeft die perfect bij mij past. Als ik met andere mannen afspreek voelt dit toch altijd een beetje als energieverspilling (ik ben ook hooggevoelig) en ben ik daarna eigenlijk alleen maar verdrietig omdat ik mijn Tweelingziel mis. Dit vind ik nogal frustrerend. Vooral omdat het lijkt alsof hij er helemaal geen moeite mee heeft om met andere vrouwen te daten. Heeft iemand tips?

Antwoord 1
Jij bent veel verder dan je TZ. Jij weet wat je voelt en wat je wilt. Je TZ is nog “zoekende” in hetgeen hij precies wilt. Je TZ voelt die zelfde verbinding nog niet die jij voelt. Je TZ kan dit sneller van zich afzetten. Hij moet zijn proces doorlopen, net zoals jij jou pad moet doorlopen. Denk na waar hij jou heeft gespiegeld. Wat wil je nog van die mannen? Wil je ook extra aandacht en bevestiging? Loop jou pad, hij zal automatisch volgen.
(Onbekend)