Q1373 Is mijn (vermeende) TZ een runner?

Onbekend

En wat als mijn TZ nu al voor de 15e keer zo ongeveer weer vlucht?? en weer op zoek is naar een andere vriendin?? Wat hij steeds doet als hij vlucht en iedere keer weer bij mij terugkomt.
Ruim drie maanden geleden mijn TZ ontmoet (denk ik). Het voelde als thuiskomen en ons contact was direct zeer intens. We waren als een spiegel voor elkaar. Het was zo heftig. Een maand geleden zette hij er plotseling een punt achter. Hij dacht dat hij niet verliefd op me was. Wilde wel dolgraag bij me zijn maar was in de war en wilde me niet in onzekerheid laten. Drie dagen later kwam hij terug en had spijt, hij miste me verschrikkelijk en had veel pijn. Na een week ging het alweer mis. Ik merkte dat ik aan hem trok en onzeker was door wat er gebeurd was. Hij was natuurlijk nog steeds in de war. Ik wilde duidelijkheid van hem en heb daar om gevraagd. Daarmee duwde ik hem weg. Hij kiest er nu voor om ‘nee’ tegen me te zeggen maar kan er de goede woorden niet bij vinden. Zegt veel van me geleerd te hebben en noemt me zijn held omdat ik hem weer heb laten voelen. We zitten er allebei te diep in, zegt hij. We weten allebei niet hoe we het kunnen laten werken. Hij wil me niet meer laten bungelen in onzeker ge-jojo omdat ik nooit duidelijkheid van hem heb gehad. Hij hoopt dat we beiden iemand anders zullen vinden zodat we deze pijn achter ons kunnen laten. Dit zegt hij omdat hij denkt dat dit het juiste is om nu te zeggen. Hij wil contact houden maar ik kan dat niet. Het is te pijnlijk voor me. Al is geen contact ook pijnlijk. Hij vindt dat moeilijk maar begrijpt het wel. Is mijn TZ een runner?

Antwoord 1
Ja mijn tz is ook een runner, hij is nu voor de tweede keer iets begonnen met iemand anders, ie zegt dat het altijd meer vriendschap geweest is ontkent zijn gevoelens twijfelde ook veel toen we relatie hadden. Ik wil niemand anders dan hij, dus nu heel moeilijk. Ik heb via kaartlegging te weten gekomen dat ie vlucht voor mij omdat ie mij eigenlijk graagziet maar niet onder ogen wilt zien maar dat ie wel terugkomt naar mij. Omdat ie mij zielsgeliefde is. Ik hoop gewoon dat ie niet blijft lopen is heel lastig zo.
(Onbekend)