Q1372 Komen zielsverwanten samen als stel?

Onbekend

Merk je als je zielsverwant aan je denkt en komen we samen weer als stel?

Antwoord 1
Ik voel regelmatig dat zij aan mij denkt andersom denk ik ook aan haar. Wij versmolten met elkaar en zijn voor eeuwig met elkaar verstrengelt ook na de dood, de overgang.
(Onbekend)

Antwoord 2
dat ligt helemaal aan de situatie zelf, en ook aan of het in dit leven wel de bedoeling is … en soms is het zo, dat je elkaar uit het oog verliest en dan later wee tegenkomt.. het valt niet te vergelijken met elkaar.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik denk dat jij daar het antwoord op moet geven. Dat voel jezelf namelijk het beste. Vertrouw op je gevoel!
(Onbekend)

Antwoord 4
Als ik aan me TZ denk dan krijg ik later een kriebel op me hoofd. Het echt ligt aan je zielsopdracht of je wel of niet bij elkaar komt. Wees niet getreurd, als het zo moet zijn dan gebeurd het en zo niet dan komt er iets veel mooiers voor je op je pad. Wees positief en vertrouw op je eigen pad. 🙂
(Onbekend)