Q1369 Loslaten of niet?

Jeroen

Ik las vandaag voor het eerst iets over tz. Mijn vraag sluit hier denk ik bij aan. Ik heb het vorige jaar een korte relatie gehad met een vrouw die zelf paranormaal begaafd is. Wij zijn allebei gekwetste zielen (in dit leven) zoals zij dat zelf noemde en er zijn door onze angsten nare situaties geweest waardoor we uit elkaar zijn gegaan of beter zij heeft het contact steeds meer afgebroken. Ik heb nog geprobeerd haar (op verkeerde manieren denk ik) terug te krijgen, zonder resultaat. Nu schreef ik haar onlangs een kaart en de dag ernaar voelde ik opeens dat ze woedend was op mij. Ik heb helemaal niets met dit soort ervaringen, maar ik weet het vrijwel zeker. Nu ben ik steeds meer van haar op onvoorwaardelijke wijze gaan houden, maar ik verlang ook enorm naar haar nabijheid. Het lijkt echter dat hoe meer ik mijn best doe, des te meer ze zich afzet. Zij kan ook heel boos worden en op haar strepen staan, terwijl ik iemand ben die eerder de schuld naar zich toe trekt en naar vrede streeft. Nu weet ik eigenlijk niet meer wat ik moet doen. Ik ben maar elders contact gaan zoeken, maar ik merk gewoon dat deze vrouw mij niet los laat. Ik mis haar telkens weer. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen. groet

Antwoord 1
Vertel haar dat je haar mist en van haar houdt. Als je je heil elders gaat zoeken creëer je een afstand en dan denkt ze misschien dat je niets meer voor haar voelt en klaar met haar bent. Wees duidelijk, betrouwbaar en eerlijk. Praat vanuit je hart.Heb je iets goed te maken, doe dat…maar laat haar niet gaan. Want misschien wacht ze op echte duidelijkheid van jou.
(Onbekend)