Q1368 Waarom mocht mijn Soulmate niet langer hier op aarde blijven?

Onbekend

Hallo na 15 jaar niks anders dan ellende hervind ik mijn beste maatje van vroeger en blijkt mijn Soulmate te zijn. Voor het eerst in 40 jaar echte liefde gevonden. Echt goddelijke liefde en dolgelukkig. Allebei wilde we niks anders meer dan elkaar en mijn 2 Kids en zijn kindje met z’n alle happy zijn. Dit heeft helaas maar een half jaar mogen duren en is hij is 6 weken geleden plotseling binnen 40 min. Overleden. Ik voel me gehalveerd en begrijp het niet meer. Ik heb echt een miserabel leven achter de rug met meer dan genoeg levenslessen gehad en mijn Soulmate ook. Waarom wordt hij dan zo abrupt uit het leven getrokken met 38 jaar. Mijn hele geloof alles is nu weg. Ik wil nu ook niet meer maar moet voor mijn 2 kids. Groet van een heel verdrietige achterblijver.

Antwoord 1
Sterkte! Dat moet vreselijk zijn. Hopelijk komt er snel een andere soulmate op je pad. Niet dat die je overleden maatje kan vervangen, maar toch…
(Onbekend)

Antwoord 2
Een antwoord heb ik helaas niet, maar het is alsof ik mijn eigen verhaal lees. Ook ik ben mijn tweelingziel 3 maanden geleden heel plotseling verloren door hartfalen. Ook nog maar 38 jaar. We waren elkaars eerste liefde, maar nog erg jong. Ik had de relatie verbroken, maar we zijn altijd hele goede vrienden gebleven. Na bijna 20 jaar zijn we weer bij elkaar gekomen en hebben we 2 magische jaren met elkaar beleefd. Na jaren ongelukkig te zijn in andere relaties hadden we nu de ultieme, onvoorwaardelijke liefde bij elkaar gevonden. Niemand kende mij beter dan hij en andersom. Zo had het altijd al moeten zijn! We wilden samen oud worden… Dit was de liefde waar ik altijd al op had gewacht en waarvan ik hoopte dat het ook echt bestond. Ik begrijp er werkelijk niks van waarom het zo moest lopen. Het liefst stop ik ook met leven, heb nergens meer zin in, maar ik moet verder voor mijn kinderen. Ik voel me zo vreselijk eenzaam…
(Onbekend)